به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، علی مویدی، قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر شامگاه چهارشنبه (23 فروردین) در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان با حضور وزیر کشور در استانداری خوزستان گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر در چند سال گذشته با رویکردی جدید و هدفمند به عرصه ورود پیدا کرده و بحث اعتیاد را به عنوان یک اولویت جدی در کشور پیگیری می کند.
وی با بیان اینکه شرایط اعتیاد در کشور نسبت به گذشته به وضعیت بهتری تبدیل شده، افزود: طرح اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر از سیاست هایی است که اجرایی شده و در این راستا وضعیت استان ها به تفکیک مورد بررسی قرار می گیرد .
مویدی خاطر نشان کرد: استان خوزستان در این طرح به عنوان یک استان اولویت دار مورد نظر است و تلاش می شود در سال 96 اقدامات برجسته و موثری در این استان صورت گیرد.
وی به جلسه نخست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استانداری خوزستان اشاره کرد و اذعان داشت: در این جلسه 31 مصوبه شامل 14 مصوبه در حوزه فرهنگی و پیشگیری، 6 مصوبه در حوزه درمان و حمایت اجتماعی، سه مصوبه در حوزه مقابله، پنج مصوبه در حوزه مشارکت های استان و سه مصوبه در حوزه حقوق و قضایی به تصویب رسید.
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر اضافه کرد: در حوزه فرهنگی و پیشگیری با توجه به درصد شیوع اعتیاد میان دانشجویان مقرر شد در قالب تفاهم نامه ای فعالیت ویژه برای کاهش شیوع مواد مخدر در دانشگاه ها داشته باشیم.
وی ادامه داد: از سویی با توجه به اینکه سطح آلودگی خوزستان به اعتیاد به دلیل صنعتی بودن و کارگران مهاجر کمی بالا است؛ برای مقابله با این وضعیت، کارگاه های آموزشی به ویژه برای دانش آموزان و دختران تصویب شد.
مویدی راه اندازی مرکز تی سی در خوزستان را از دیگر مصوبات جلسه عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه استان خوزستان به دلیل شرایط جغرافیایی و همجواری با عراق و کشورهای حوزه خلیج فارس در مسیر ترانزیت مواد مخدر است، مرزها نیز باید به امکانات لازم جهت کشف مواد مخدر تجهیز شوند.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در مقوله مبارزه با مواد مخدر، کودکان و زنان معتاد متجاهر در اولویت هستند که در این زمینه استان خوزستان مورد توجه ویژه قرار می گیرد و مقرر شد مرکزی برای زنان معتاد متجاهر و بهبود یافته راه اندازی شود.
نظر شما