به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حسین لامی زاده، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان، امروز(23 فروردین) در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: فعالیت در زمینه اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر در 27 شهرستان استان خوزستان آغاز شده است.
وی افزود: این فعالیت در راستای توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بر ضرورت اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و دستور ستاد مبارزه با مواد مخدر برای همکاری دستگاه های اجرایی صورت می گیرد.
لامی زاده با اشاره به تشکیل کمیته های فرهنگی و پیشگیری مبارزه با مواد مخدر در تمام شهرستان های خوزستان، اذعان داشت: در برخی شهرهای حساس هدف از جمله اندیمشک، آبادان، ماهشهر، بهبهان و خرمشهر که گلوگاه ورود مواد مخدر نیز می باشند، علاوه بر کمیته های فرهنگی، کمیته مقابله با مواد مخدر نیز فعال شده است.
وی به برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر استان برای دانش آموزان اشاره کرد و بیان داشت: در این راستا 180 نیروی متخصص در زمینه مبارزه با مواد مخدر برای آموزش دانش آموزان مقطع اول متوسطه انتخاب شده اند.
رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان خاطر نشان کرد: طرح های دیگری نیز در خصوص اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر برای دانش آموزان سایر مقاطع تحصیلی برنامه ریزی شده است.
وی در ادامه سخنان خود به طرح جمع آوری معتادان متجاهر اشاره کرد و گفت: این طرح به جز اهواز در هفت شهر دیگر استان از جمله آبادان، خرمشهر، شوش و ایذه از 20 اسفند ماه اجرایی شد که در نتیجه آن 255 معتاد متجاهر در اهواز و در مجموع 446 معتاد متجاهر در سطح خوزستان جمع آوری شد.
لامی زاده با بیان اینکه بخشی از معتادان متجاهر دستگیر شده را بانوان تشکیل می دهند، اضافه کرد: در این راستا با توجه به نبود مرکزی برای نگهداری زنان معتاد، در زمینه جمع آوری مشکل داریم.
وی تصریح کرد: در استان خوزستان تنها یک کمپ اعتیاد بانوان وجود دارد که ظرفیت آن تکمیل است براین اساس نیاز به راه اندازی کمپ دوم زنان داریم که پیشنهاد می شود از ماده 16 برای راه اندازی آن استفاده شود..
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان همچنین با اشاره به فعالیت های انجام شده در زمینه درمان و بیمه برای معتادان، گفت: با پیگیریهایی که انجام شد، نزدیک به 600 نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.
نظر شما