خبرگزاری شبستان – مازندران
کودک برای پرورش و رشد نیاز به پدر و مادر دارد و هر چه که بزرگ تر می شود، بر رخ والدین، گرد پیری می نشیند و قامت های آن سروقامتان به خمودگی می رود.
پدر و مادر از وجودشان، مایه می گذارند تا فرزند دلبندشان، قد بکشد تا آنجا که از نثار جان خود نیز دریغ ندارند و حتی با شکم گرسنه، سر بر بالین می گذارند تا فرزندشان در حسرت لقمه نانی نباشد.
در توصیف پدر و مادر هر چه گفته شود باز نیز کم است اما در روزهایی از سال به یاد آنها بودن، خالی از لطف نیست اگر چه فقط به بوسه ای، ختم شود و گوشه ای از قلب آنها را شاد سازد.
ولادت پر خیر و برکت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) به روز مادر و میلاد خجسته و مبارک حضرت علی(علیه السلام) به روز پدر، نامگذاری شده است که در این روزها، فرزندان به دیدار والدین خود می روند تا شاید اندکی از محبت و زحمت آنها را پاسخگو باشند.
بیست و دوم فروردین امسال همزمان با میلاد مسعود امیرالمومنین(علیه السلام) به روز پدر، نامیده شده تا در این روز بر دست های پینه بسته، صورت های چروکیده، دست های لرزان پدران، بوسه ای زده شود تا ذره ای از قلب صاف پدران، طراوتی یابد.
ارزش پدران را باید در تمام طول عمر، دانسته شود و قدردان زحمت های این فرشتگان آسمانی بود که بیشتر اوقات، محبت آنها بر زبانشان، جاری و ساری نمی شود.
در روز پدر همچنین باید به یاد پدرانی بود که دستشان از این دنیای فانی، کوتاه است اما روح آنها بی شک در تمام زندگی به فکر فرزندان خویش در تکاپو و نگران در اطراف فرزند به حرکت در می آید.
روز پدر را باید به آقایانی تبریک گفت که غیرت و همت خویش را به هیچ گوهر دنیوی نمی فروشند و همچون کوه، استوار هستند نظیر شهدای میهن عزیز که در جوانی، جان های خود را در دست گرفتند و مردانه به جبهه های حق علیه باطل، شتافتند.
روز پدر را باید به پسران این سرزمین تبریک گفت که در اندک زمانی، مردان سرزمین ایران می شوند و چون بزرگمردان این زمین، مردانه و با شجاعت از کیان کشور و ناموس خود، دفاع می کنند.
زین العابدین درگاهی، یکی از نویسندگان و پژوهشگران مازندرانی، امروز (21فروردین) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: حضرت علی(علیه السلام) به عنوان یک نمونه و الگوی جوانمردی محسوب می شود و در آیین فتوت و جوانمردی، شخصیت هایی مطرح هستند که والاترین آنها حضرت علی(علیه السلام) است.
وی با اشاره به اینکه مقتدای اهل فتوت در دنیای اسلام به ویژه در ایران، مولود کعبه (علیه السلام) است ، اظهار کرد: تداوم نبوت حضرت رسول(صلی الله علیه و آله و سلم) را در امامت می دانیم.
درگاهی بیان کرد: نسل پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) از حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و حضرت علی(علیه السلام)، تداوم پیدا کرده است و ائمه معصومین(علیهم السلام) از نسل این دو بزرگوار هستند.
وی ابراز کرد: حضرت علی(علیه السلام) را به عنوان پدر جامعه شیعه، محسوب می کنیم و بر اساس روایت که حضرت محمد مصطفی، رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود که من و علی، پدران امت هستیم، پدر معنوی شیعیان حضرت علی(علیه السلام) است و مردان شیعه با الگوگیری از آن امام همام باید رفتارشان را تنظیم کنند.
درگاهی گفت: روز ولادت مولود کعبه، بسیار مهم محسوب می شود چرا که یادآور الگوی مناسب زندگی پدران است و اسوه های شیعیان در زندگی، ائمه معصومین(علیهم السلام) به ویژه حضرت علی (علیه السلام) است.
وی اظهار کرد: رفتار امیرالمومنین(علیه السلام) با فرزند، همسر و فرزندانشان، الگوی همه پدران باید باشد و آن حضرت، اولین الگوی اعتقادی برای تمام پدران، مناسب و شایسته محسوب می شود که نامگذاری ولادت آن امام همام بسیار خجسته و مبارک است.
گزارش: معصومه علیزاده
نظر شما