جشنواره ملي « موج » در هرمزگان برگزار می شود

خبرگزاری شبستان: مديركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان با بیان اینکه سنگ بنای جشنواره ای بزرگ و ملی با رويكرد نقش هنر در كاهش آسيب های اجتماعی در این استان نهاده شد، از برگزاری جشنواره ملی «موج» در هرمزگان خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، منصور اخلاقی پور در نشست كميته اجرايی جشنواره نقش هنر در كاهش آسيب های اجتماعی عنوان کرد: جشنواره ملی «موج» از 26 تا 28 فروردين امسال در چهار بخش فيلم كوتاه، عكس، تئاتر و موسيقی در استان هرمزگان برگزار یي شود.

 

وی، پتانسيل های بالقوه و بالفعل مردم استان هرمزگان در رشته هاي مختلف هنری در كشور را كم نظير دانست و تصریح کرد: كمتر استاني را سراغ داريم كه چنين مجموعه ای از ظرفيت های هنری را يك جا در خود داشته باشد.

 

اخلاقی پور با یادآوری اینکه هرمزگان با اين ظرفيت هنری نياز داشت تا يك جشنواره چند جانبه در سطح ملی و حتي بين المللی را ميزبانی كند، افزود: اين مهم با پيگيری و حمايت بهزيستی كشور، وزارت كشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلایي به ميزباني و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اجرايی شد.

 

وی، ماهيت اين جشنواره را اثرگذاری بر قشر هنرمندان براي تشويق آنها به توليد آثار هنري با رويكرد كاهش آسيب هاي اجتماعي از جمله طلاق، اعتياد، حاشيه نشيني، آسيب هاي نوپديد و ... برشمرد و بیان کرد: در كنار اين هدف به گونه برنامه ريزي شده تا آثار برگزيده در مناطق و محلات آسيب خيز شهر ، بوستان غدير بندرعباس، پايگاه هاي اجتماعي بهزيستي و زندان ها اجرا شود.

 

مهین عسکری، مديركل بهزيستی هرمزگان نيز در اين نشست بر كنترل محتوايي آثار برگزيده تاكيد كرد و گفت: در كنار نگاه فني و كارشناسانه به جنبه ي هنري آثار ارسالي به دبيرخانه جشنواره، اين آثار به لجاظ محتوايي و از ديدگاه جامعه شناختي و روان شناختي نيز مورد بررسي قرار گيرد تا بتوانيم بيشترين بازخورد و اثربخشي را در اين زمينه داشته باشيم.

 

وی افزود: آثار برگزيده در اين جشنواره مي تواند در آينده مورد بهره برداري فرهنگي در مراكز بهزيستي ساير استان هاي سراسر كشور قرار گيرد كه در اين راستا مي بايست آثار دسته بندي و از ديدگاه مخاطبين خاص بهزيستي ارزيابي شوند.

 

زهرا دارابی، معاون اجتماعي بهزيستي استان هرمزگان نيز با بيان اينكه پايگاه هاي اجتماعي بهزيستي جهت اجراي عموم آثار برگزيده، آماده سازي شده اند تاكيد كرد: قطعا ارائه بسته هاي حمايتي با پيوست فرهنگي مناسب مي تواند بر مددجويان بهزيستي اثرگذاري به مراتب بيشتري داشته باشد كه در اين رابطه آثار مورد بازبيني مجدد قرار مي گيرند.

 

وی خاطر نشان كرد: بسياري از آثار به ويژه در زمينه فيلم كوتاه و عكس، قابليت انتشار در فضاي مجازي را دارند كه مي توان از طريق اين شبكه گسترده ارتباطي ، پيام جشنواره را به عموم مردم و مخاطبين بيشتري منتقل كرد.

 

دکتر مهدی باقری، رييس دانشگاه آزاد اسلامي بندرعباس نيز با بيان اينكه دانشگاه بايد زنده باشد، يادآور شد: دانشگاهي زنده است كه بتواند با جامعه خود ارتباط برقرار كند كه در اين زمينه استفاده از زبان هنر يكي از بهترين و گوياترين راه هاي ارتباطي با جامعه پيرامون است.

 

وی گفت: پيگيري براي برگزاري اين جشنواره از دوسال قبل كليد خورد كه توانستيم با اخذ مساعدت هاي لازم از معاون بهزيستي كشور و پيگيري امور اجتماعي استانداري هرمزگان و اخذ مساعدت از وزارت كشور آن را به سرانجام برسانيم.

 

رضا کمالی، دبير اجرايي جشنواره نقش هنر در كاهش آسيب هاي اجتماعي (جشنواره ملي موج) نيز اذعان داشت: آثار ارسالي به دبيرخانه اين جشنواره از 28 استان مختلف كشور بوده است كه از 11 استان آثار برگزيده وجود دارد و در مجموع بيش از 150 نفر مهمان از ساير نقاط كشور داريم.

 

وی افزود: در بخش هاي فيلم، عكس و تئاتر اين جشنواره به صورت ملي برگزار شده و در بخش موسيقي تنها از استان هرمزگان پذيرش آثار داشته ايم.

 

به گفته کمالی؛ دبيرخانه اين جشنواره از اوايل سال 95 داير و شروع به فعاليت كرده و تلاش كرديم تا در اولين سال برگزاري اين جشنواره ملي بتوانيم بالاترين كيفيت ممكن را به اجرا بگذاريم.

 

 

 

کد خبر 620929

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha