به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، سمیعالله حسینی مکارم، معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در نشست خبری با اشاره به گزارش نوروزی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر گفت: نوروزگاه به عنوان یک مفهوم کلی در بستر فرهنگی کشور تداوم خواهد یافت.
وی با اشاره به برگزاری نوروزگاه در 31 مرکز استان خاطرنشان کرد: علاوه بر آن 260 نوروزگاه نیز در شهرهای مختلف کشور برگزار کرده ایم.
حسینی مکارم با بیان اینکه تمام پایگاه های جهانی در کشور و برخی پایگاه های ملی میزبان نوروزگاه بوده اند، گفت: در موزه ملی ایران و کاخ موزه گلستان نیز طرح نوروزگاه را اجرایی کرده ایم.
رییس شورای سیاستگذاری نوروز با بیان اینکه نوروزگاهها در شهرستان ها از 2 تا 6 فروردین برگزار شد، اظهار داشت: در گزارشاتی که از شهرهای مختلف کشور داشتهایم شادی و نشاط در بین کسانی که در نوروزگاهها حضور یافته اند، کاملا محسوس بود.
وی با بیان اینکه نوروزگاه ها در سال های آتی به عنوان جاذبه گردشگری به جاذبه های گردشگری اضافه خواهد شد، خاطرنشان کرد: با برپایی نوروزگاه در محدوده آرامگاه سعدی شاهد افزایش 30 درصدی حضور گردشگران نوروزی در این مکان تاریخی و فرهنگی بوده ایم.
حسینی مکارم با بیان اینکه نوروزگاه عامل مهمی در حضور گردشگران و مسافران نوروزی در مراکز فرهنگی و تاریخی کشور است، تصریح کرد: سال های قبل نوروز بیشتر در خانه ها برگزار می شد اما تلاش کرده ایم آیین های نوروزی در قالب نوروزگاه به میان مردم بیاوریم.
رییس شورای سیاستگذاری نوروز تصریح کرد: با آوردن آیین ها و مراسم نوروزی به سطح جامعه توانسته ایم شادی و نشاط را در میان افراد جامعه گسترش دهیم و آیین های نوروزی نظیر نوروزخوانی، سمنوپزان، موسیقی سنتی، شاهنامه خوانی و برپایی 7 هزار غرفه صنایع دستی در ایجاد این نشاط عمومی میان هموطنان موثر بوده است.
حسینی مکارم با بیان اینکه نوروزگاه ها را بیشتر مردم و سمن ها و نهادهای عمومی غیردولتی نظیر شهرداری ها برگزار کرده اند، گفت: میراث فرهنگی با اجزای نوروزگاه ها در سطح کشور هم وظیفه نظارتی و هم بارقه امید در نشاط و شادی مردم ایجاد کرده است که امیدواریم این روند تداوم یابد.
نظر شما