لزوم اجرایی شدن سند مهندسی فرهنگی/نیروهای انقلابی باید منیت‌ها را کنار بگذارند

خبرگزاری شبستان: رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نیروهای انقلابی باید منیت‌ها را کنار بگذارند، گفت: اگر قرار باشد اختلاف کنیم و منیت به خرج بدهیم نظام آسیب می‌بیند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، محمد مهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش مجلس شورای اسلامی در نشست خبری که عصر امروز( 10 فروردین) در دفتر جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان گیلان در رشت برگزار شد اظهار کرد: در انتخابات ریاست جمهوری باید یک دولت انقلابی بر سر کار بیاید، دولتی که برگرفته از مردم باشد چرا که کشور برای توسعه و تعالی به دولت انقلابی نیاز دارد.

 

وی با بیان اینکه برای تحقق برسرکار آمدن یک دولت انقلابی، نیروهای انقلابی باید منیت‌ها را کنار بگذارند، گفت: اگر قرار باشد اختلاف کنیم و منیت به خرج بدهیم نظام آسیب می‌بیند.

 

رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش مجلس شورای اسلامی به شرایط حساس کشور در منطقه و دنیا اشاره کرد و گفت: باید تلاش شود تا یک نفر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود و بقیه بازوان او باشیم.

 

وی اذعان داشت: شعار من می توانم باید به شعار همه با هم می‌توانیم تبدیل شده و کشتی انقلاب را با ناخدایی رهبر معظم انقلاب به جلو ببریم.

 

زاهدی با تاکید بر برنامه داشتن جریان پیروز انقلاب برای آینده کشور، اظهار داشت: دولت بدون برنامه موفق نخواهد بود، اگر در دولت فعلی هم افراد توانمند، مومن و متعهد به نظام باشد می‌توان آنها را در دولت بعدی بکارگیری کرد.

 

توجه به تولید و خروج از رکود اولویت اقتصادی دولت آینده

وی درباره بایسته‌های اقتصادی دولت آینده، گفت: اولویت اقتصادی دولت آینده در کوتاه مدت توجه به تولید، خروج از رکود و ایجاد اشتغال است.

 

رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با تزریق نقدینگی کافی به صنایع بزرگ در اقتصاد کلان و همچنین تزریق علم و دانش به آنها بهره وری افزایش یافته و باید عمده کار بر صادرات محصولات متمرکز شود.

 

 وی یادآور شد: بدهی بزرگ دولت به بانک‌ها پرداخت شود و به موازات پرداخت بدهی از بانک بخواهیم به واحدهای متوسط و کوچک کمک کند چرا که اشتغازایی عملی در این دو حوزه است.

 

لزوم اجرایی شدن سند مهندسی فرهنگی کشور

زاهدی با اشاره به چالش‌های بزرگ کشور در حوزه فرهنگی، گفت: 256 شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان به صورت 24 ساعته در حال هویت زدایی، خانواده زدایی و از بین بردن سبک زندگی اسلامی هستند.

 

وی خاطرنشان ساخت: تهدیدات بیرونی و داخلی فرهنگی لزوم عملیاتی شدن سند مهندسی فرهنگی کشور را ایجاب می‌کند.

 

رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: در ابتدای دولت فعلی این سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد اما حتی یک جلسه برای اجرایی شدن آن تشکیل نشد.

 

وی اظهار کرد: در حوزه فرهنگی کشور باید سند تحول بنیادین آموزش پرورش و سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها نیز عملیاتی شود.

 

به نحوه هزینه کرد بودجه‌ در وزارت بهداشت انتقاد داریم

رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه‌های دولت فعلی در حوزه بهداشت و درمان، گفت: به نحوه هزینه کرد بودجه‌ها در وزارت بهداشت انتقاد داریم.

 

وی اعلام کرد: مقرر بود بخشی از درامد حاصل از هدفمندی یارانه‌ها به پیشگیری اختصاص پیدا کند که به حوزه درمان تعلق گرفت و باعث شد در سال 95، 10 هزار میلیارد تومان کسری بودجه ایجاد شود در حالی که کل بودجه عمرانی سال قبل کشور 35 هزار میلیارد تومان بوده است.

 

زاهدی تاکید کرد: کشور نمی‌تواند اینگونه در بحث بهداشت هزینه کند و این حوزه نیازمند ساماندهی جدی است.

 

وی گفت: اولویت حوزه بهداشت و درمان ابتدا پیشگیری و در گام بعدی درمان با تعرفه‌هایی متناسب با عدالت اجتماعی است.

 

تعامل با دنیا در سایه اقتدار

رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش مجلس شورای اسلامی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه باید کشور را کشوری مقتدر بسازیم و در سایه اقتدار به دنبال تعامل با دنیا باشیم، گفت: تعامل به معنای زبونی و خواری و دست دراز کردن و عزت زیر پا گذاشتن نیست.

 

 وی اذعان داشت: زمانی مقتدر می‌شویم که از موضع اقتدار با دنیا مذاکره کنیم اگر می‌خواهیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم باید به ایجاد اقتدار از طریق علمی و دانش روی بیاوریم.

 

رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وقتی اقتدار داشته باشیم دنیا برای مذاکره به دنبال ما خواهد آمد، گفت: باید سفارت خانه‌های ما حالت انقلابی بگیرند و برهمین اساس به دیپلمات انقلابی نیاز داریم.

 

کد خبر 619341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha