۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال اجور معوقه طرح‌های مشارکت مردمی اخذ شده است

خبرگزاری شبستان: معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گفت: از سال گذشته تاکنون بیش از ۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال اجور معوقه از مجریان طرح‌های مشارکت مردمی منابع طبیعی جنوب کرمان اخذ شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، حسین مرادکریمی ظهر امروز ( 9 فروردین ) در جمع اصحاب رسانه گفت: در سال جاری با توجه به بارندگی‌های اخیر مراتع و جنگل‌ها از پوشش انبوه برخوردار شدند.

                                                                       

وی با تأکید بر اینکه طبق قانون، بهره‌برداری از جنگل‌های صنعتی نباید به هیچ وجه صورت گیرد و ممنوع است، بیان داشت: ایجاد کارگاه ‌های برش چوب بدون مجوز تخلف محسوب می‌شود، بنابراین باید در این زمینه برخورد قاطع با متخلفان صورت گیرد.

 

مرادکریمی با بیان اینکه باید حفاظت مشارکتی با جدیت بیشتری دنبال شود، تصریح کرد: آموزش بهره‌ برداران و همیاران طبیعت در راستای جلوگیری از تخریب و تصرف و کاهش جرائم باید مد نظر قرار گیرد.

 

وی با اشاره به کاداستر اراضی ملی افزود: کاداستر از جمله معیارهای طرح هفت است که باید در راستای آن نسبت به تک ‌برگ کردن اسناد مالکیت اراضی ملی اقدام کرد.

 

مرادکریمی با تأکید بر ترویج فرهنگ منابع طبیعی عنوان کرد: می‌طلبد، مدیران منابع طبیعی بهره‌گیری از توان سرمایه‌ای خیران در بحث احیا منابع طبیعی را در دستور کار خویش قرار دهند.

 

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان با اشاره به موفقیت‌های این مجموعه در بخش اقتصاد مقاومتی ادامه داد: با توجه به نامگذاری سال جاری با عنوان «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» باید تلاش کرد تا منویات مقام معظم رهبری تحقق یابد.

 

وی ابراز داشت: گاهی مشاهده میکنیم که برخی افراد منابع طبیعی را به صورت وجه‌المصالحه قرار داده که کاملاً غیر قانونی است، بنابراین باید رفع تصرفات بدون اغماض و مسامحه انجام شود تا باب این مسأله که طی آن اراضی ملی به صورت کدخدامنشی واگذار می‌شود، بسته شود.

 

مرادکریمی با تأکید بر اینکه باید تمام پرونده‌های راکد منابع طبیعی در دادگاه‌ها و پاسگاه‌ها پالایش و رسیدگی شوند، خاطرنشان کرد: همچنین توصیه می‌شود، نسبت به اراضی ملی که دارای سند مالکیت هستند، ابتدا رفع تجاوز شود و سپس در زمینه تشکیل پرونده برای متخلفان اقدام کرد.

 

وی پیشگیری از وقوع تصرف را بسیار مهم‌تر و بهتر از رفع تصرف دانست و اذعان داشت: باید نسبت به پیشگیری از زمین‌خواری چنان با جدیت ورود پیدا کرد که دیگر متصرفان نسبت به این عمل طمع پیدا نکنند و هیچ‌گونه نرمش و مدارایی در این زمینه پذیرفته نیست.

 

مرادکریمی با اشاره به اینکه طی دو سال اخیر برای 65 درصد از اراضی ملی سند مالکیت تک‌برگ صادر شده است، اضافه کرد: بیش از 3 میلیون و 200 هزار هکتار منجر به انعقاد تفاهمنامه حفاظت مشارکتی با جوامع محلی شده است.

 

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان اظهار داشت: در بخش تهیه نقشه‌های استعدادیابی حدود 123 هزار هکتار پیشرفت داشته ایم.

 

وی یادآور شد: از سال گذشته تاکنون بیش از 3 میلیارد و 520 میلیون ریال اجور معوقه از مجریان طرح‌های مشارکت مردمی منابع طبیعی جنوب کرمان اخذ و به خزانه دولت واریز شده است.

 

 

کد خبر 619183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha