به گزارش خبرگزاری شبستان، «پانوراما الشرق الأوسط» در مقاله ای به قلم «عبدالعزيز ظافر معياد» نوشت: این ویدئو کلیپ ها، شامل برنامه های آموزشی به تروریست های فرضی با عنوان «خودت این کار را انجام بده» می شد که روی سخن آن با سازندگان بمب ها به منظور حمله به کشورهای غربی بود اما ساعاتی بعد برخی مقامات پنتاگون اعتراف کردند که این فیلم ها به ده سال قبل بر می گردد و شبیه پیام های آموزشی القاعده در اینترنت در سال 2007 است.
شکست عملیات میدانی کاملا مشخص بود که با توجه به کشته شدن یک سرباز آمریکائی و زخمی شدن چند سرباز دیگر و سقوط هواپیماهای «آپاچی» و نیز شهادت زنان و کودکان یمنی در این عملیات، غیر قابل انکار است. علاوه بر آن عدم موفقیت در دستگیری حتی یکی از سرکردگان «القاعده» که باعث در تنگنا قرار گرفتن «ترامپ» در مقابل افکار عمومی آمریکا نسبت به بی توجهی به جان سربازان آمریکائی و شهروندان یمنی شد، گواه این مدعاست.
بنابراین «ترامپ» به جای پذیرش اشتباهات خود، با تبلیغ این موضوع که به اطلاعات ارزشمندی در مورد «القاعده» و برنامه های آینده آن از طریق فضای نجازی و شنود تلفن ها دست یافته اند، اصرار عجیبی بر موفقیت این عملیات دارد.
اما با اقدام دوباره پنتاگون به انتشار فایلهای ضبط شده قدیمی در سایت های جهادی در شبکه عنکبوتی، مشخص می شود که گنج گرانبهائی که «ترامپ» و وزیر دفاع او امروز از آن سخن می گویند، در حقیقت ادعاهای پوچ و گزافی است که هرگز حقیقت نیافته اند. بعد دیگر این اقدام پنتاگون به تمرکز «ترامپ» بر توجیهات ساختگی و بی پایه و اساس در مورد خطر تروریسم و سوءق۵۴استفاده از این موضوع برای عملی کردن برنامه های خود در یمن و منطقه دلالت می کند، به گونه ای که همان خدعه دولت «بوش» پسر را برای اشغال عراق به بهانه وجود سلاح هسته ای در دست صدام در ذهن متبادر می سازد.
وجود چنین نگرانی هایی در کنار اطلاعات اخیر فعالان سیاسی یمن نشان می دهد که حملات هوائی امریکا در روز های گذشته در استان های «ابین» و «بیضاء» در اغلب موارد، منازل غیر نظامیان و حتی قبائل دشمن داعش مانند قبیله «قیفة» در استان «بیضاء» را مورد هدف قرار داده است درست در همان زمان از حمله به مواضع شناخته شده داعش در منطقه خودداری شده است.
این سخن، در صورت صحت آن دال بر این نکته است که دستاورد نهائی حملات آمریکا، قلع و قمع «القاعده» و یا «داعش» در یمن نبود، یمن، کشوری که به اتخاذ تدابیر عقلانی و اقتصادی برای تشکیل دولت در این مناطق نیاز دارد. همین موضوع، خود باعث پیوستن بسیاری از جوانان یمنی به گروه های افراطی و چه بسا خود «داعش» شد. به نظر می رسد که ما اکنون با فاجعه تولید داعشی جدید در یمن مشابه آنچه که در عراق و سوریه توسط آمریکا و انگلیس رخ داد، روبرو هستیم.
همچنین هرگز بعید نیست که «ترامپ» با توجه به نصائح «محمد بن زاید» به صدور یک لایحه قانونی در کنگره در ارتباط با درج نام «اخوان المسلمین» در لیست گروه های تروریستی با هدف تحریک هزاران نفر از حامیان این گروه و بلکه حتی سلفی ها و گروه های اسلامی برای جذب در دو گروه تروریستی«داعش» و القاعده» تمرکز کند که نتیجه پایانی آن، افزایش تعداد پیروان این دو گروه تروریستی از صدها نفر در حال حاضر به هزاران نفر در آینده ای نزدیک خواهد بود. آری این همان ماحصل عملکرد «ترامپ» در تمرکز بر یمن در بدو ورود به کاخ سفید است.
نظر شما