شناخت مکتب حضرت  زهرا (س) و توجه به راه و رسم ایشان مغفول مانده است

خبرگزاری شبستان: موسس مرکز اسلامی فاطمیه گفت: حضرت فاطمه (س) اسوه زنان و مردان ماست که فارغ از جنسیت برای همه ما اسوه است، شناخت مکتب حضرت زهرا (س) و توجه به راه و رسم ایشان مغفول مانده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اعزامی به مُهر، حجت الاسلام سید عبدالواحد موسوی لاری، رئیس مرکز اسلامی فاطمیه امروز (23اسفند) در آئین افتتاحیه همایش «ریحانه النبی» که در شهرستان مُهر برگزار شد، با تاکید براینکه محفل با حضور سخنرانان به فیض رسیده در باب اهداف این همایش گفت: در کتب اهل سنت و تشیع اخبار و احادیث فراوان درباب حضرت زهرا (س) نقل شده است.

 

وی اظهار داشت: در علم حدیث شناسی احادیث بسیاری مورد ارزیابی قرار گرفته و می توان به آنها در فهم معارف اسلامی و قرآنی استناد می شوداما در میان این احادیث حدیث ثقلین قابل استناد است که هم شیعه و هم اهل سنت آن را نقل کرده است.

 

دبیر همایش ملی «ریحانه النبی» با اشاره به اینکه توصیه پیامبر (ص) به کتاب خدا و عترت به این دلیل که رسالت پیامبر (ص) از طریق کتابت که مهم ترین و جاویدان ترین یادگار پیامبر (ص) است با محوریت اهل بیت (ع) در اختیار مردم است تا از رسالت و مکتب قرار گیرد و علمای شیعه و سنی قدر مشترک آنها ارادت به اهل بیت (ع) و تمسک به آن است.

 

وی با تاکید بر اینکه اهل سنت و تشیع در منطقه ما با یکدیگر به گونه ای آمیزش دارد که در یک خانواده سنت و شیعه است این زیست انسانی و دینی مایه مباهات است و این محفل هم مبین همین است محفلی که به نام دردانه فاطمه است که از هر دو گروه علما حضور دارند، افزود: شناخت راه و رسم پیامبر (ص) از منظر اهل بیت (ع) مهم ترین مسئله ایست که باید به آن پرداخته شود و انگیزه همایش توجه به ارادت مردم این دیار به اهل بیت (ع) و شخص حضرت زهرا (س) است.

 

وی با اشاره به اینکه اما اینکه چگونه از مکتب اهل بیت (ع) بهره ببریم که شناخت ما از کتاب خدا علمی شود، اظهار داشت: محافل مختلفی از اهل بیت (ع) داریم اما صرف ابراز ارادت را کافی ندانیم.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه آنچه که فاطمه را فاطمه کرده علم و دانش و عمل فاطمه است و باید ابعاد وجودش ایشان درس بگیریم، یادآور شد: حضرت فاطمه (س) اسوه زنان و مردان ماست که فارغ از جنسیت برای همه ما اسوه است، شناخت مکتب حضرت زهرا (س) و توجه به راه و رسم ایشان مغفول مانده است.

 

وی با اشاره به اینکه باید برای بهره گیری از مکتب تلاش شده است اما هر زمان مقتضیات خود را می خواهد که مهم ترین مسئله درجا نزدن است و در دنیای امروز که انفجار اطلاعات است و باید از ابزارهای جدید برای طرح مسائل استفاده شود و روش ها و الگوهای جدید برای بهره گیری و انتشار مکتب استفاده کرد، اضافه کرد: مرکز اسلامی فاطمیه از زمان تاسیس به دنبال فراهم کردن بستر متناسب با شرایط روز برای بهره گیری از کتاب خدا و مکتب اهل بیت (س)، بوده است.

 

موسس مرکز اسلامی فاطمیه با تاکید بر اینکه ما باید تلاش کنیم نسل امروز و فردایمان را برای بهره گیری از مکتب اسلام را مهیا کنیم، اظهار داشت: صاحبان قلم و هنر باید بتوانند در مورد اهل بیت (ع) قلم بزنند و جایزه ادبی «ریحانه» که از اینجا آغاز به کار می کند و امید است تا سال ها ادامه داشته باشد، به یک سنت حسنه تبدیل شود.

 

 

کد خبر 616895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha