به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علی مطهری، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در دومین نشست هم اندیشی هشتمین نشست دانشآموزی که در مجلس قدیم در حال برگزاری است، گفت: مجلس دانش آموزی تمرین دموکراسی و مردمسالاری دینی است.
وی افزود: حکومت اسلامی ما از میان شکل جمهوری انتخاب شده که باید قدر آن را بدانیم.
وی با بیان اینکه یکی از آثار مجلس دانش آموزی تربیت اجتماعی و سیاسی دانشآموزان در جامعه است، گفت: رشد اجتماعی و سیاسی از این شرایط دیده می شود.
نایب رییس دوم مجلس تصریح کرد: تربیت به معنی پرورش است که باید همه جانبه به آن نگریست و عقل و وجدان مورد توجه قرار گیرد.
وی با انتقاد از محتواهای کتاب های گفت: کتاب های رشته علوم انسانی سال آخر دبیرستان را مطالعه کردم و بسیار دشوار تالیف شده است. احساس کردم مولف بیشتر به دنبال اظهار فضل در کتاب درسی بوده است.
مطهری ادامه داد: موضوعات انتخاب شده در برخی از کتب درسی مناسب نیست برای نمونه مطالبی که در کتاب جامعه شناسی رشته علوم انسانی مطرح شده است سطح آن بسیار بالا است. این موضوعات متناسب با سن دانش آموزان دبیرستانی نیست و آنقدر نثر آن دشوار است که دانش آموزان را وا می دارد تا حفظ کند در صورتی که بهترین روش آموزش تقویت قوه تجزیه و تحلیل دانش آموزان است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: برخی از مولفان فکر می کنند اگر نثر ساده بنویسند برای آنان کسر شأن دارد.
وی در ادامه همچنین در پاسخ به درخواست نمایندگان دانش آموزان در مجلس دانش آموزی مبنی بر اختصاص ردیف مستقل به این مجلس نیز گفت: اختصاص ردیف بودجه مستقل برای مجلس دانش آموزان باید در دولت و سازمان مدیریت بررسی شود و سپس به مجلس شورای اسلامی ارایه شود تا در سال 96 بتوانیم پس از بررسی آن را تایید کنیم.
مطهری با اشاره به موضوع انتقاد گفت: انتقاد باید منصفانه باشد و نقاط ضعف و قوت دیده شود.
نظر شما