خبرگزاری شبستان – مازندران
در تقویم کشور جمهوری اسلامی ایران، بیشتر روزهای سال به عناوین مختلف، نامگذاری شده اند و مراسم مختلف برای تکریم و به یادماندن آن روز، برگزار می شود.
هنگامی به روزهای پایان سال به 22اسفند، روز بزرگداشت شهدا، نزدیک می شویم که برنامه های متنوعی از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران، برگزار می شود اما این سوال به ذهن خطور می کند که خروجی این برنامه ها چیست؟
شهدا از تاریخ صدر اسلام تاکنون و همچنین در آینده، جانشان را در طبق اخلاص می گذارند و آسمان ها، ماوای این شیرمردان و شیرزنان می شود و در قرآن از آنها به عنوان کسانی که نزد خدا، روزی می خورند را به دفعات متعدد، شنیده ایم اما وظایف ما در قبال آنها، ذهنمان را به چالش می کشاند.
تقدیم سرداران و شهدای بسیاری از ایران در طول هشت سال دفاع مقدس، علاوه بر شهید پرور بودن ملت ایران، یادی از خانواده آنها را در اذهان، متبادر می کند.
گرامیداشت شهدا و خانواده آنها که آسایش و آرامش را برای ایران به ارمغان آورده اند را باید برای همیشه تاریخ، زنده نگه داشت و برای صیانت از اهداف و آرمان های این مردان خدایی، تلاش نمود چرا که تداوم راه آنها بهترین کلاس درس آموزی برای آحاد مردم به شمار می آید.
عباسعلی رضایی، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، امروز (21 اسفند) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: زندگی و اهداف شهدا برای اقشار مختلف مردم به ویژه نسل جوان جامعه، معرفی شود و فرهنگ سازی ایثار و شهادت به درستی و شفافیت لازم و تلاش بیشتر، ضرورت دارد.
وی با تاکید بر اینکه در هر لحظه به یاد شهدا که از جان و هستی خود و بهترین هدیه خدا، گذشتند و آرامش را به هدیه آوردند باید بود، اظهار کرد: قدردانی و تکریم از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران، یک وظیفه همگانی است.
رضایی بیان کرد: خروجی برنامه های تکریم و تجلیل از خانواده شهدا باید مدنظر قرار گیرد و در تعظیم و عزیز شمردن آنها، تلاش کرد.
وی ابراز کرد: خیابان ها، کوچه های شهرها، فضای روستاها و شهرها، مزین به نام شهدا است و برنامه های مخاطب پسند برای گرامیداشت آنها، برگزار شود و همه دستگاه ها و ادارات در برابر این والامقامان، مسئول هستند.
رضایی گفت: شهدا از ذخایر و ثروت های معنوی جامعه به شمار می آیند و علاوه بر گرامیداشت یاد و نام آنها باید برای تکریم خانواده شهدا، اهتمام بسیار داشت.
حجت الاسلام محمد باقر یوسفی، امام جمعه سیمرغ، امروز (21 اسفند) به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: ایام بزرگداشت روز شهدا را باید به مردم شریف ایران باید تهنیت و تسلیت، عرض کرد.
وی اظهار کرد: انتقال دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس در ارتقای رشد و معرفت، تاثیرگذار و گرامیداشت 22 اسفند برای حفظ و بقای نظام جمهوری اسلامی ایران، ارزشمند است.
حجت الاسلام یوسفی بیان کرد: یاد جانبازان که بهترین سرمایه های خود را در میدان رزم، اهداء کردند اما به شهادت نرسیدند را باید به طور شایسته و مطلوب، گرامی داشت.
این مدرس دانشگاه ابراز کرد: برکات شهدا را امروزه می توان در جامعه به خوبی، مشاهده کرد و به راستی که الگوی آنها از شهدای کربلا است.
وی گفت: نهضت اسلامی ایران از فرهنگ عاشورا، الهام گرفت که شهدا با اعتقاد راسخ در این راه قدم برداشتند و شربت شیرین شهادت را نوشیدند.
حجت الاسلام یوسفی اظهار کرد: ادامه راه شهدا در واقع پشتیبان عظیم فکری و در امور مختلف ارزشی به شمار می آید که می طلبد برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت، عنایت ویژه داشت.
گزارش: معصومه علیزاده
نظر شما