جمشید جعفر پور در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به اینکه فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور بستری برای جذب، برخورداری و ارتقای سطح مهارت های هنری جوانان و نوجوانان است، گفت: از طریق پایگاه کانون های فرهنگی هنری مساجد می توان، ظرفیت های هنری علاقه مند به مسایل مذهبی و فضاهای معنوی را جذب کرد.
وی افزود: امروز خانواده ها بدون دغدغه و با آرامش خاطر، زمینه حضور فرزندان خود در محیط کانون های فرهنگی هنری مساجد را فراهم می کنند و آنان نیز با انگیزه های انقلابی و مسجدی در این مراکز مشغول به فعالیت هستند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت بی نظیر کانونهای فرهنگی هنری مساجد، خاطر نشان کرد: مساجد، مکانی برای تجمع جوانان مؤمن است و ایجاد این کانون ها در جوار خانه های خدا، موجب نزدیکتر شدن ارتباط بین هنر و اعتقادات دینی میشود.
جعفرپور با اشاره به فعالیت ها و برنامه هایی که در کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزار می شود، اظهار کرد: انجام فعالیت های متنوع از جمله تشکیل گروه های سرود، فیلم سازی و کتابخوانی از جمله فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد است، که امروز در بیش از 20 هزار مرکز مورد توجه است.
وی ادامه داد: کانون های فرهنگی هنری مساجد در کنار انجام این فعالیت ها در تعمیق فرهنگی، برای افزایش بصیرت و قدرت تحلیل جوانان نیز تلاش می کنند تا جوانان و نوجوانان نگرشی ژرف نسبت به مسائل اجتماعی و سیاسی داشته باشند.
تاثیرگذاری کانون های مساجد در کاهش آسیب های شبکه های اجتماعی
این نماینده مجلس با اشاره به نقش تاثیر گذار کانون های فرهنگی هنری مساجد در کاهش آسیب های شبکه های مجازی، گفت:مساجد به عنوان پایگاههایی که می توانند به جز اعمال مذهبی به جوانان اطلاعات فرهنگی و اجتماعی بدهند، می توانند مانع بروز آسیب های اجتماعی نیز بشوند و در فضای معنوی مساجد، ضررهای فضاهای مجازی را آموزش دهند.
جعفرپور حضور جوانان در مساجد را زمینه ای برای از بین رفتن بسیاری از رذیلت های اخلاقی در جامعه دانست و افزود: اگر جوانان در مساجد حضور پرر نگ تری داشته باشند، از خطرات و تهاجمات فرهنگی دشمن در امان می مانند و این خانه های خدا میتوانند مکانی مناسب برای تربیت نسل مومن، متدین و انقلابی باشند و نسل آینده انقلاب را بیمه کنند.
نظر شما