به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، استان قم با توجه به موقعیت و شرایط خاص و ویژه ای که دارد به عنوان یک استان تاثیرگذار در کشور مطرح است.
نزدیکی استان به پایتخت، وجود فضاهای گردشگری، مطرح شدن قم به عنوان قطب دامپروری و... از جمله ظرفیت هایی است که متاسفانه در قم نادیده گرفته شده است.
بنیاد برکت که وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است با سرمایه گذاری در قم علاوه بر اجرای طرح های مختلف در راستای اشتغالزایی نیز گام برداشته است که این امر محقق نمی شد مگر با فکر بلند و همت مسئولانی که دلسوز استان باشند.
پروژههای انجام شده از سوی بنیاد برکت در استان قم شامل طرحهای اقتصادی، زیربنایی، ساخت مدارس، مساجد و مراکز فرهنگی، خدمات سلامت الکترونیک، قرضالحسنه، حمایت مالی و بیمهای ایتام و... است.
این پروژه ها (17 اسفند) و با حضور دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در قم به بهره برداری رسید که در نتیجه اجرایی شدن آن، بالغ بر 40 پروژه در این بخشها در استان قم افتتاح و بیش از 195 میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است.
متاسفانه معضل اصلی در استان قم سیاسی کاری های بیش از اندازه ای است که موجب شده همه ویژگی های شهر را تحت الشعاع قرار دهد و همین امر نیز موجب گلایه بسیاری از دلسوزان شده است.
قم اگر چه امروز نه تنها به سراسر کشور، بلکه به سراسر دنیا خدمات رسانی می کند اما در بسیاری از زمینه ها در داخل دچار ضعف است که در صورت عدم توجه مسئولان، همه خدمات را خدشته دار خواهد کرد.
*ظرفیت های استان قم دیده شود
محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: باید نهضت فقرزدایی و ایجاد اشتغال در کشور داشته باشیم و ما به دنبال سیاسی کاری نیستیم.
وی بیان داشت: باید مسئولان تقوا داشته باشند و تنها خودشان را نبینند و به فکر مردم بوده و بدانند که اگر این مردم در ابتدای انقلاب و دوران دفاع مقدس نبودند امروز این پست و مقام ها را نداشتند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاکید کرد: باید ظرفیت های داخلی را دید، در همین استان قم ظرفیت های بسیاری وجود دارد که باید دیده شود و به مردم اتکا کرد.
مخبر گفت: جوانان بسیاری در سطح کشور و قم وجود دارند که با انگیزه می توانند خدمات گسترده انجام دهند که باید این افراد دیده شوند و از ظرفیت آنها استفاده کرد.
وی گفت: تا به امروز 200 میلیارد تومان در قم سرمایه گذاری کرده ایم که بخشی از آن در اشتغالزایی و بخشی در امور زیربنایی بوده است.
*اشتغالزایی جوانان در دستور کار است
محسن بهشتی معاون عمرانی استاندار قم نیز با اشاره به پروژه های بنیاد برکت گفت: پروژه هایی گسترده ای در دستور کار قرار گرفت که پروژههایی از قبیل توسعه آب و فاضلاب، مدارس، راهسازی، رفع نقاط حادثه خیز و... از جمله پروژه هایی بود اجرایی شد.
بهشتی تاکید کرد: در قالب اجرای این پروژه های عمرانی اشتغالزایی را نیز در قم شاهد بودیم که امیدواریم این اقدامات همواره ادامه داشته باشد.
وی گفت: برخی از اقدامات در حوزه آب و فاضلاب روستایی بود و برخی روستاها در قم بودند که مشکل آب داشتند که اقدامات بسیار خوبی در آنها انجام شد.
معاون عمرانی استاندار قم به موضوع تامین مطالبات شهرداری قم اشاره کرد و گفت: مطالبات 700 میلیارد تومانی شهرداری قم با حمایت نمایندگان مجلس انجام شد و از سوی دیگر مجوز آبرسانی روستایی با اخذ هزار میلیون دلار اعتبارات صندوق توسعه ملی از دیگر اقدامات با حمایت نمایندگان مجلس بوده که می تواند توسعه روستایی در استان قم را محقق سازد.
نظر شما