ظریف و عراقچی در اندونزی

خبرگزاری شبستان: وزیر امور خارجه کشورمان به همراه معاون خود در اندونزی حضور دارند تا در همایش اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای کشورهای حاشیه اقیانوس هند به نمایندگی از ایران شرکت کنند.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان، اتحادیه همکاری های منطقه ای حاشیه اقیانوس هند (آیورا) از سه روز گذشته در اندونزی در سطوح مختلف کار خود را آغاز کرده است.

نشست کارشناسان ارشد اتحادیه همکاری های منطقه ای حاشیه اقیانوس هند (آیورا) روز یکشنبه در جاکارتا پایتخت اندونزی برگزار شد تا اسناد اجلاس وزرا و سران در مورد همکاری کشورهای حوزه این پهنه آبی را مورد بررسی قرار دهند.

ریاست هیات کارشناسی ایران در بیستمین نشست کارشناسی 'آیورا' در پایتخت اندونزی بر عهده 'مجید بیزمارک' مدیرکل امور بین الملل، محیط زیست و توسعه پایدار وزارت امور خارجه کشورمان بود و در این نشست 'ولی الله محمدی نصرآبادی' سفیر جمهوری اسلامی ایران در جاکارتا نیز حضور داشت.

اجلاس وزرا و سران اتحادیه همکاری های منطقه ای حاشیه اقیانوس هند روزهای دوشنبه و سه شنبه با حضور مقام ها بلندپایه کشورمان در جاکارتا برگزار می شود.

روز گذشته سید عباس عراقچی معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه برای شرکت در نشست وزرای خارجه اتحادیه همکاری های منطقه ای حاشیه اقیانوس هند (آیورا) عازم جاکارتا پایتخت اندونزی شد.

'سیدعباس عراقچی' معاون وزیر امور خارجه روز دوشنبه در اجلاس وزرای امور خارجه 'آیورا' در جاکارتا پایتخت اندونزی، برداشته شدن تحریم ها پس از توافق هسته ای را زمینه بسیار مناسبی برای افزایش همکاری های اقتصادی میان کشورهای عضو بخصوص در منطقه خلیج فارس که محل اتصال به اقیانوس هند است، دانست.

معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه که در اجلاس وزرای امور خارجه سازمان کشورهای حاشیه اقیانوس هند در جاکارتا سخنرانی می کرد با اشاره به اهمیت این اتحادیه در اثرگذاری بر تحولات جهانی، خواستار تقویت همکاری کشورهای عضو در قالب اولویت های ٦ گانه این سازمان بخصوص در زمینه تجارت و سرمایه گذاری و بالا بردن ظرفیت همکاری های بانکی و مالی میان کشورهای عضو شد.

دکتر عراقچی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به توافق هسته ای، برداشته شدن تحریم ها را زمینه بسیار مناسبی برای افزایش همکاری های اقتصادی میان کشورهای عضو بخصوص در منطقه خلیج فارس که محل اتصال به اقیانوس هند می باشد، دانست.

وی به ظرفیت بالای اقتصادی بندر چابهار در ایران اشاره کرد و این بندر را نقطه اتصال شرق و غرب، و شمال و جنوب و با صرفه اقتصادی بالا دانست.

معاون وزیر امور خارجه خواستار توجه کشورهای عضو به ظرفیت های این بندر شد.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس روسای مناطق آزاد سازمان کشورهای حاشیه اقیانوس هند در اردیبهشت ماه سال جاری در بندر چابهار، حصول توافق در زمینه ایجاد مکانیسم همکاری ها را عامل موفقیت این رویداد مهم در چارچوب اهداف این سازمان مبنی بر ایجاد ارتباطات درون گروهی خواند.

اجلاس سران سازمان کشورهای حاشیه اقیانوس هند فردا (سه شنبه) در حاکارتا برگزار می شود و 'محمدجواد ظریف' وزیر امور خارجه کشورمان به نمایندگی از رئیس جمهور در این اجلاس شرکت می کند.

وزیر امور خارجه ایران برای شرکت در اجلاس سران اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای کشورهای حاشیه اقیانوس هند شب گذشته به اندونزی سفر کرد.

 

کد خبر 614986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha