حجت الاسلام اسدالله پورداداش، امام جماعت مسجد استادشاگرد و مسئول کتابخانه و قرائتخانه آیت الله مولانا(ره) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز با اشاره به اجرای طرح ختم قرآن کریم ابراز داشت: کانون فرهنگی هنری آیت الله مولانا مسجد استادشاگرد تبریز در راستای ترویج فرهنگ قرائت قرآن و توجه به معانی عمیق کلام الهی، برنامه ختم قرآن را بین اعضای کانون و نمازگزاران مسجد برگزار می کند.
وی افزود: کسانی که تمایل به قرائت قرآن به نیت سلامتی و ظهور حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و آمرزش اموات و درگذشتگان خویش، سلامتی و موفقیت خود در مراحل زندگی دارند می توانند عدد ۱۱۴ و تعداد صفحه برای قرائت قرآن را بعد از یک خط تیره به عنوان مثال(۱۰-۱۱۴) به آی دی @kanonmolana ارسال کنند.
پورداداش ادامه داد: عدد ۱۱۴ به منزله درخواست قرائت قرآن و عدد بعد از خط تیره نشان دهنده تعداد صفحات درخواستی است که بعد از دریافت درخواست ها شماره صفحاتی که باید تلاوت شود به تلگرام یا شماره همراه درخواست کننده ارسال خواهد شد.
امام جماعت مسجد استادشاگرد همچنین با اشاره به اینکه محفل انس با قرآن هر روز بین نماز ظهر و عصر برگزار می شود، خاطرنشان کرد: جلسه هفتگی قرآنی نیز با حضور استاد اخلاق وشرکت کنندگانی از کل استان برگزار شده همچنین ماهیانه یک محفل قرآنی نیز با حضور قاریان برجسته استان تشکیل می شود.
حجت الاسلام پورداداش عنوان کرد: هفته ای یک جلسه نیز از ساعت هفت و نیم تا هشت و نیم صبح، جلسه هیئت مذهبی همراه با توزیع احسان تشکیل می شود.
گفتنی است، کتابخانه و قرائتخانه آیت الله مولانا(ره) از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را زیر نظر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی آغاز کرد.
مسجد استادشاگرد مربوط به دوره صفوی و دوره قاجار است و در تبریز، خیابان فردوسی، خیابان محققی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۳۴۸ با شماره ثبت ۸۸۰ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این مسجد درسال ۷۴۲ هجری قمری توسط امير شيخ حسن چوپان ملقب به علاءالدين ساخته شده است. وجه تسميه نام کنونی مسجد، به خاطر نگارش کتيبه های مسجد توسط عبدالله صيرفی خطاط معروف دوره ايلخانی و يکي ازشاگردان نامبرده است.
فضای زیبا و سنتی و آرام بخش این کتابخانه و قرار داشتن آن در یکی از صحن های مسجد از ویژگی های خاص این قرائتخانه است.
نظر شما