حضرت زهرا الگویی منحصر به جامعه زنان نیست

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: حضرت زهرا( سلام الله علیها) الگویی منحصر به جامعه زنان نبوده و برای بشریت الگو هستند.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، آیت الله رضا رمضانی گیلانی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری عصر امروز(8 اسفند) در دیدار با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه گیلان که در مجتمع ولایت رشت برگزار شد، با اشاره به برکات حیات حضرت زهرا( سلام الله علیها) اظهار داشت: این بانوی بزرگ اسلام عمرشان کوتاه اما یافته‌ها و برکاتشان عظیم بود.

 

وی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا( سلام الله علیها) در عمر کوتاه امام پر برکت خود توانست نظام فکری منحصر به فردی در جامعه بشری به وجود بیاورد و صاحب مکتب باشد.

 

 رمضانی گیلانی با اشاره به روایات اسلامی افزود: ائمه معصومین خود را حجت خود بر بندگان و حضرت زهرا( سلام الله علیها) را حجت خدا بر خود معرفی می‌کنند.

 

 وی با بیان اینکه حضرت زهرا( سلام الله علیها) حتی بر روح و آرامش پدر خود تاثیر گذار است، گفت: حضرت مهدی( عجل الله تعالی شریف) این بانوی بی نظیر اسلام را الگویی نیکو برای خود می‌داند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: حضرت زهرا( سلام الله علیها) الگویی منحصر به جامعه زنان نبوده بلکه برای بشریت الگو هستند.

 

وی اذعان داشت: حضرت زهرا( سلام الله علیها) برای دختران، جامعه زنان، در مدیریت و تربیت فرزند و نوع انسان الگو هستند.

 

رمضانی گیلانی یادآور شد: اینکه بانویی بتواند با کمترین امکانات فرزندانی تربیت کند که نظیر آنان در عالم متصور نباشد هنر بزرگی است.

 

 وی با اشاره به اینکه اسلام معتقد است جایگاه زن منحصر به خانه نیست، گفت: یکی از وظایف زن تربیت بشریت است و زن در کنار خانه داری و تربیت فرزند می‌تواند در جامعه هم فعال باشد.

 

 مدیرمرکز دینی هامبورگ آلمان در ادامه به تکالیف دانشجویان جامعه اسلامی در عصر حاضر اشاره کرد و گفت: دقیق ترین و عمیق ترین فرصت برای خود یافتن، بهتر اندیشیدن، تامل بر خودیت و خودباوری دوران جوانی است.

 

 وی اعلام کرد: حضور در جمع یک نوع رشد و سازندگی جمعی به دنبال دارد و قرار گرفتن در جمع، قدرت جدید با اهداف، ضرورت‌ها و اولویت‌ها به وجود می‌آورد.

 

 عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نگاه ما به اسلام باید یک نگاه حداکثری باشد، گفت: هر یک از ما به ویژه قشر جوان و دانشجو در رابطه با انقلاب که در مسیری که ولی فقیه ترسیم می‌کند و به پیش می‌رود وظایفی برعهده داریم.

 

 وی اظهار داشت: در مدیریت راهبردی انقلاب باشد به سه سوال اساسی که چقدر از مسیر را طی کردیم و چگونه، چقدر از مسیر باقی مانده و چرا و چگونه باید مسیر آینده را طی کنیم و با چه ابزاری، باید پاسخ بدهیم.

 

 رمضانی، تولید علم، توجه به نهضت علمی و معنویت گرایی را در ادامه مسیر بسیار حایز اهمیت برشمرد و گفت: معنویت از راس نظام تا مسئولان رده بعدی باید ساری و جاری باشد.

 

 وی به دست آوردن علم را قدرت آفرین توصیف کرد و اظهار داشت: تا وقتی به قدرت نرسیم نمی‌توانیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: در اسلام هیچگاه قدرت، ثروت و حتی علم هدف نبوده بلکه ابزاری برای رسیدن به هدفی بالاتر یعنی مقام رضوان و قرب الهی است.

 

مدیرمرکز دینی هامبورگ آلمان خاطرنشان ساخت: نظام جمهوری اسلامی به دانشجویان و جوانان چشم دوخته است چرا که بخشی از مدیریت حرکت انقلاب به سمت آینده به دست جوانان خواهد بود.

کد خبر 613172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha