به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام والمسلمین جوادی در مراسم سوگواره یاس نبوی که در امامزاده حسن (ع) برگزار شد با بیان این که نقش سلسله روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی یک نقش بیبدیل است، اظهار کرد: مطلبی که باید به آن اشاره کنیم این است که علما در دین ما و شکلگیری مذهب تشییع یک جایگاه ویژهای دارند. در ایام سوگواری حضرت زهرا (س) باید به این نکته اشاره کنیم چرا که ایشان فدایی دفاع از حریم ولایت شد و از مدافعان سرسخت ولایت بودند.
وی ادامه داد: ما باید در پاسداری از ولایت حضرت زهرا (س) را الگوی خود قرار دهیم و از ولایت دم بزنیم. هرجا که علما حضورشان کمرنگ بوده دشمنان در بلاد اسلامی دکان و انشعابی از تشییع برای خود درست کردهاند. حدودا 125 انشعاب از پیروان حضرت علی (ع) در جهان هستند؛ مثلا در شمال سوریه و جنوب ترکیه افرادی زندگی میکنند که حضرت علی (ع) را قبول دارند اما نه نماز میخوانند و نه به مسجد میروند دلیلشان این است که نه نماز فعل خوبی است و نه مسجد محل خوبی است، چرا که حضرت علی (ع) در آنجا به شهادت رسیده است. اگر عالمان ما نبودند شاید ما هم اینگونه میشدیم آنها نه تنها به خود بلکه به بشریت ضربه میزنند.
این استاد اخلاق ادامه داد: اگر امروز میگوییم شیعه اثنی عشری هستیم حاصل تلاش علمای بزرگ شیعه است که با انحرافات مبارزه کردهاند. این عالمان فداکاری کردند و قلمفرسایی و سخنرانیهایی داشتند که ما اکنون چهار امامی، شش امامی و ... را رای مذهب خود انتخاب نکردهایم و شیعه دوازده امامی و چهارده معصوم هستیم.
حجتالاسلام والمسلمین جوادی در ادامه با اشاره به این مطلب که باید نسبت به مسائل روز آگاهی داشته باشیم یادآور شد: آیتالله خوانساری میفرمایند:" اگر گوش دلت باز باشد امروز ندای مظلوم و عربده مستانه یزیدان هم شنیده میشود." لازم نیست حتما بگوییم ای کاش در کربلا بودیم. در زمانه امروز یک انتخاباتی پیش میآید و ما نمیدانیم که باید چه کنیم حتی حاضر نیستیم در سیاه لشکر سپاه اسلام باشیم و از امام خود حمایت کنیم بعد میگوییم که اگر در کربلا بودیم چه میشد؟
وی یادآور شد: انتخابات در پیشرو است و این آزمون بزرگی است که ما باید از آن سربلند بیرون بیاییم. علما راه را به ما نشان دادهاند اما میبینیم برخی در انتخابات به هنرپیشه یا وزشکار رای میدهند بعد میگوییم چرا فلان مشکل پیش آمد. کمکاری از خودمان بوده و جواب این کمکاری را نه تنها در دنیا بلکه در آخرت هم باید بدهیم. آن چیزی که برای ما مهم است این است که به دوروبرمان خوب نگاه کنیم. شکلگیری ما و تاثیرپذیری از اطراف مهم است؛ این را در نظر بگیریم که همان آبجوشی که سیبزمینی را نرم میکند همان آب جوشی است که تخممرغ را سفت میکن پس باید بدانیم از اطراف چه برداشتی میکنیم.
این استاد اخلاق تاکید کرد: ما باید برای آخرت تلاش خود را در دنیا مضاعف کنیم. حضرت علی (ع) در باب این دنیا سخنی دارد که میفرمایند:" تعجب میکنم از کسانی که به دنبال دنیایی هستند که هر روز از آنها فاصله میگیرند و غافلند از آخرتی که روز به روز به آنها نزدیکتر میشود." در این دنیا باید از عمر خود برای توشه گیری از آخرت بهره ببریم.
نظر شما