شناخت جامعه از بوم‌گردی ارتقا یافته است/ضرورت تعامل با جامعه محلی برای توسعه گردشگری

خبرگزاری شبستان:مدیر اقامتگاه بوم‌گردی خانه نقلی کاشان با اشاره به ضرورت تعامل با جامعه محلی گفت: امروز جامعه به درک درستی از بوم‌گردی و رویکرد آن رسیده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، اکبر رضوانیان، مدیر اقامتگاه بوم‌گردی خانه نقلی کاشان در نخستین گردهمایی سراسری بهره برداران اقامتگاه های بوم‌گردی گفت: سازمان صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری در قالب اقامتگاه های بوم‌گردی نمود دارد.

 

وی افزود: زمانی که یک بنای تاریخی را احیا می کنیم در واقع در کنار حفاظت از میراث فرهنگی به جذب گردشگر کمک می کنیم و صنایع دستی در آن منطقه رونق می یابد.

 

رضوانیان ادامه داد: تمام فعالیت های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حالی در یک خانه محلی اتفاق می افتد که کمتر شاهد هستیم ارتباط مطلوبی بین سازمان و اقامتگاه های بوم گردی وجود داشته باشد.

 

وی با تاکید بر ضرورت تقویت ارتباط و تعامل بین سازمان میراث فرهنگی و بوم گردی گفت: می توانیم با استفاده از ظرفیت بوم گردی بیشترین تعداد توریست های خارجی را به کشور جذب کنیم.

 

رضوانیان با بیان اینکه برای صندوق کارآفرینی امید ظرفیتی تعریف شده که با منابع آن همگونی ندارد، اظهار داشت: سال 82 اتفاق خوبی در حوزه گردشگری رقم خورد و جمعی از دوستداران بوم گردی راهی را آغاز کردند که این حرکت به صورت کاملا ارگانیک شکل گرفته است.

 

وی ادامه داد: زمانی که بوم‌گردی آغاز شد درک درستی از بوم گردی در جامعه وجود نداشت و نحوه فعالیت، ارایه خدمات و کارکرد آن ناشناخته بود و امروز با گذشت چندین سال و با فعالیت ها و پیگیری های فعالان عرصه گردشگری امروز بیشترین تعداد اقامتگاه های بوم گردی در اصفهان ایجاد شده است.

 

وی با بیان اینکه به دلیل نداشتن تعریفی از بوم گردی بسیاری مواقع چالش هایی بیا سازمان میراث فرهنگی داشتیم، تصریح کرد: آیین نامه اقامتگاه بوم گردی به عنوان یک آیین نامه که از پایین به بالا شکل گرفت و سازمان میراث فرهنگی آن را مصوب کرد و اجرایی کرد امروز اقامتگاه های بوم گردی را دارای آیین نامه و ساختار کرده است و هیئت موسس آن در انتخابات امروز تعیین می شود.

 

رضوانیان با بیان اینکه باید با همکاری و مشارکت برای ارتقای گردشگری کشور تلاش کنیم، خاطرنشان کرد: مفهوم گردشگری و توسعه پایدار را باید به معنای واقعی لمس کنیم چرا که شاه کلید همه فعالیت هایمان است.

 

وی با بیان اینکه در مسیر افزایش کمیت، نباید کیفیت را فدا کردیم، اذعان داشت: باید با جامعه محلی تعامل داشته باشیم و صنایع دستی، غذاهای محلی و فرهنگ محلی را احیا کنیم چرا که پرچم هویت ملی و بومی ایران توسط اقامتگاه های بوم‌گردی بالاتر خواهد رفت.

 

کد خبر 613115

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha