به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری استان، این رویداد با حضور 43 ایده پرداز برگزار شد.
حسین رئیسی مدیر مرکز نوآوری پارک علم و فناوری هرمزگان در تشریح برگزاری این رویداد افزود: ایده بازار گردشگری با همکاری پارک علم و فناوری و اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه پیام نور برگزار شد که در زمینه توسعه گردشگری و معرفی ظرفیت های هرمزگان در حوزه گردشگری طرح و ایده داشتند.
وی ادامه داد: نقطه مثبت این رویداد حضور سرمایه گذاران است که از ایده های جذاب و نیاز استان حمایت می کنند.
رئیسی، به جزئیات حضور شرکت کنندگان در این رویداد پرداخت و افزود: در مرحله اول روز برگزاری ایده بازار 30 ایده از سوی ایده پردازان مطرح شد که با نظر داوران 8 ایده به مرحله نهایی راه یافتند.
مدیر مرکز نوآوری پارک علم و فناوری هرمزگان افزود: در مرحله نهایی 8 ایده پرداز توجیه اقتصادی بودن ایده خود را در پرسش های حضار و داوران پاسخ دادند.
وی همچنین به رای داوران در مرحله نهایی اشاره کرد و افزود: با رای هیات داوران امیرحسین دیوارگر با ایده کتیبه خوان هوشمند و مریم زارع با ایده کوچه مسافر هرمزگان به ترتیب اول و دوم شدند.
ضیایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان نیز در این رویداد با تقدیر از مشارکت مردم در توسعه گردشگری خاطرنشان کرد، این نشان دهنده دغدغه مردم و انگیزه حضور آنها در توسعه گردشگری دارد.
وی بیان داشت: ما تلاش کردیم تا با استفاده از ظرفیت مردمی بتوانیم قدمی در توسعه گردشگری هرمزگان برداریم و این قدم با همکاری پارک علم و فناوری هرمزگان برداشته شد.
دکتر علیرضا نصیری معاون پشتیبانی و فناوری پارک علم و فناوری هرمزگان نیز به برگزاری رویدادهای کارآفرینی در پارک علم و فناوری هرمزگان اشاره کرد و افزود: پارک هرمزگان با راه اندازی مرکز نوآوری پارک بخشی از فعالیت هایش به این گونه رویدادها اختصاص دارد که تاکنون چند رویداد ایده شو، استارتاپ و ایده بازار برگزار کرده است.
وی به هدف برگزاری رویداد ایده بازار اشاره کرد و بیان داشت: این رویداد با هدف حمایت از صاحبان ایده، معرفی سرمایه گذاران و ایده پردازان، جذب سرمایه گذار برای ایده پردازان، تقویت اکوسیستم نوآوری در صنعت گردشگری، توسعه جذابیت مقاصد گردشگری، توسعه خدمات گردشگری، افزایش جذب توریست و... برگزار شد که اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به خوبی از آن حمایت کرد.
نصیری همچنین با قدردانی از حامیان رویداد گفت: در برگزاری این رویداد حامیان نقش اساسی داشتند که با حمایت دانشگاه پیام نور، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرکز رشد دانشگاه هرمزگان، موسسه آموزشی و پژوهشی ارتباط نانوصنعت، نانو کد، نانو گرافیک، اصحاب رسانه، صدا و سیما بویژه رادیو خلیج فارس که از ابتدا همکاری نزدیکی داشت برگزار شد و گامی در راستای توسعه گردشگری در کنار اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری و پارک علم و فناوری هرمزگان برداشته شد.
دکتر عبدالکریم قائدی رئیس دانشگاه پیام نور استان هرمزگان نیز در این مراسم گفت: برگزاری این رویداد حرکت خوبی در راستای مشارکت مردم در توسعه گردشگری هرمزگان است.
وی بیان داشت: دانشگاه پیام نور هرمزگان از برگزاری چنین رویدادهایی که بتواند در توسعه هرمزگان نقش ایفا کند حمایت می کند.
مسعود هندیان، مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان نیز در حاشیه برگزاری این مراسم با قدردانی از برگزاری ایده بازار گردشگری ابراز امیدواری کرد، برگزاری این رویدادها بتواند مشارکت مردم را در توسعه استان هرمزگان فراهم آورد.
علی سخاوتی دانش، اموخته دانشگاه صنعتي شريف - طراح و برنامه ريز كسب و كارهاي نو در زمينه گردشگري نیز از دیگر سخنرانان این رویداد بود که به بیان تجربه خود و راه های رسیدن به موفقیت ایده ها در زمینه گردشگری پرداخت.
داوری طرح های این رویداد نیز بر عهده تراب ذاکری، ارشک حلی ساز و محمود عامری بود. داوران رویداد نیز با قدردانی از پشتکار ایده پردازان راهکارهای پرورش ایده و نیازهای پخته تر شدن آنه برای جذب سرمایه گذار ارائه کردند.
نظر شما