به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمد سهرابی با اشاره به تاریخچه ای از این دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه باقرالعلوم(ع) در پی رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) پس از پیروزی انقلاب، به منظور بالا بردن سطح آگاهیهای سیاسی طلاب در زمینههای جهان اسلام، ایران و روابط بین الملل شروع به کار کرد.
وی با بیان این مطلب که پذیرش رسمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) از سال 72-71 آغاز شده است، افزود: پذیرش این دانشگاه در ابتدا تنها از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش صورت می پذیرفت اما از سال 79 به بعد جهت تکمیل ظرفیت های تحصیلی این دانشگاه از طریق آزمون اختصاصی نیز، خود دانشگاه نسبت به پذیرش دانشجو اقدام کرده است.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه باقرالعلوم(ع) شرط اصلی ورود به این دانشگاه را دارا بودن مدرک حوزوی دانست و گفت: هم اکنون بالغ بر 500 نفر در حال تحصیل در این مرکز آموزش عالی هستند.
سهرابی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دانشگاه باقرالعلوم(ع) هم اکنون تنها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد، تصریح کرد: در حال حاضر 9 رشته فلسفه و کلام اسلامی، فلسفه دین، تاریخ اسلام، تبلیغ و ارتباطات فرهنگی، دانش اجتماعی مسلمین، اندیشه سیاسی در اسلام، فلسفه علوم اجتماعی، علوم سیاسی و مدرسی معارف گرایش اخلاق اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد و پنج رشته علوم سیاسی، فلسفه اسلامی، مدرسی معارف گرایش اخلاق اسلامی،فرهنگ و ارتباطات و مدرسی معارف گرایش انقلاب اسلامی در مقطع دکتری در این دانشگاه تدریس می شود.
وی پذیرش سال تحصیلی جدید را مد نظر قرار داد و یادآورشد: برای سال تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی ارشد در تمامی رشته ها 12 نفر آقا و 12 نفر خانم به غیر از رشته فلسفه دین و مدرسی معارف اسلامی که مختص آقایان است، پذیرش شده اند که از مهرماه سال جاری، سال تحصیلی جدید خود را آغاز خواهند کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، سهرابی ادامه داد: در مقطع دکتری نیز در هر رشته پنج نفر پذیرش شده اند که پس از اعلام نتیجه نهایی از سوی وزارت علوم، ثبت نام از آنها انجام می شود.
وی خاطرنشان ساخت: داشتن گواهی قبولی پایه 9 حوزه به همراه مدرک کارشناسی یا سطح 2 حوزه برای متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و داشتن گواهی قبولی پایه 10 حوزه به همراه مدرک کارشناسی ارشد و یا سطح 3 حوزه برای متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری الزامی است.
پایان پیام/
نظر شما