محمد دادگستر، نماینده منتخب کانون وکلای دادگستری خراسان شمالی به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: اگر یک زن در این استان خواهان این شود که پرونده مهریه اش به جریان بیفتد در صورتی این امکان فراهم می شود که همسرش در دفاتر ثبت به نام خود مال و اموالی داشته باشد در غیر این صورت بانوان نمی توانند کاری از پیش ببرند.
وی با بیان این که این مشکل نقض حقوق زنان در استان به حساب می آید، ادامه داد: دو سال است که برای حل این مشکل با دادگستری وارد بحث شده ایم در صورتی که منتج به نتیجه نشود باید از مجاری قانونی وارد شویم.
دادگستر، استان خراسان شمالی را در دریافت مشاوره از وکلای دادگستری ضعیف دانست و گفت: دادگستری برای ترغیب مردم در بهره مندی از مشاوره وکلا باید از کلی گویی و شعاری حرف زدن پرهیز کند و راهکارهای عملیاتی ارائه دهد.
وی خاطر نشان کرد: به لحاظ اقتصادی هم استفاده از خدمات مشاوره ای به نفع ارباب رجوع است تا جایی که هزینه وکالت چندین برابر بیشتر از مبلغی است که به عنوان حق مشاوره دریافت می شود، به همین جهت مردم باید آگاه باشند که پیشگیری بسیار مقرون به صرفه تر از درمان است.
نماینده منتخب کانون وکلای دادگستری خراسان شمالی حجم عظیمی از پرونده های حقوقی را مربوط به پرونده های ملکی دانست زیرا به موجب برخی تصمیمات زمینه تضییع حقوق مردم فراهم شده، برای همین وکلا باید در کنار مردم باشند و قبل از عقد هر گونه قراردادی به آنها مشاوره حقوقی بدهند که این مهم باید به یک الزام قانونی تبدیل شود.
وی الزامی شدن حق استفاده از وکیل را یکی از اولویت های قانون دانست که باید به تصویب برسد و ادامه داد: جرایمی مثل کلاهبرداری، جعل، سرقت و جرایمی از این دست با افزایش آگاهی مردم کاهش خواهد یافت و قوه قضائیه به عنوان متولی اصلی پیشگیری از وقوع جرم باید از ظرفیت دستگاه های مختلف استفاده کند و از طریق استفاده از وکلا، آموزش های عمومی را سراسری کند.
نظر شما