به گزارش خبرگزاری شبستان، چراآمریکایی ها هنوز به سراغ جنگ می روند گویی اصلاً توانایی متوقف کردن آن را ندارند؟ آنها دائماً به دنبال بهانه ای برای این عملکرد شرورانه که در دوران امپراطوری بارها تکرار شده است می گردند . آلمان ها، اسپانیایی ها یا سوئدی ها هیچ وقت چنین کاری نمی کنند، حتی مردم انگلیس هم در معرض تهدید جدی بروز جنگ های مداوم و پی در پی نیستند اما رهبران آمریکایی دوباره و دوباره جنگ را طلب می کنند چرا؟
وزیر دفاع آمریکا، اروپا را به خاطر صرف نکردن بودجه دفاعی برای ایجاد جنگ به دلیل سیاسی را مورد ملامت و نکوهش قرار می دهد و می گوید ناتو به دو گروه تقسیم شده گروهی که خواهان به راه انداختن جنگ هستند و گروهی که به دنبال شیوه های نرم انسانی، گفتگو، حفظ صلح و غیره هستند.
اما به اعتقاد وزیر دفاع آمریکا صلح برای بزدل ها و ترسوهاست، مردان واقعی بمب می خرند و آنها را در وقت و فرصت مناسب به جایی که لازم است پرتاب می کنند!
پیام وزیر دفاع آمریکا توسط آندره فاگ راسموسن انعکاس پیدا کرد، او برای ادامه جنگ ناتو در لیبی بدون اینکه متوجه رکود اقتصادی در اروپا باشد خواستار پول بیشتر شد.
جنگ با لیبی یکی از همان جنگهایی است که رهبران آمریکایی به بهانه اعطای دموکراسی به مردم لیبی آن را طلب کردند و کشورهای اروپایی دیگر را نیز همانند قبل به این بازی پرهزینه کشاندند.
جنگ لیبی برای بریتانیا 100 میلیون پوند هزینه دربرداشت که با این حال در مقایسه با هزینه های جنگ آمریکا در عراق و افغانستان مبلغ چندان هنگفتی هم نیست!
این دو جنگ در هر هفته 3 میلیارد دلار برای آمریکا هزینه دربرداشته و تاکنون هیچ نشانه ای از به پایان رسیدن این جنگها مشاهده نشده است و آنچه برای لابی دفاعی آمریکا مهم است تنها پول است.
آمریکا کماکان به جنگ های خود با کشورهای مختلف ادامه می دهد، بمب می سازد بمب می خرد و پرتاب می کند و به سیاستمداران و روزنامه نگاران فخر می فروشد که هر روز دشمنان بیشتری را نابود می کند.
اما آنچه کشورهای غربی را در جنگ نگه داشته دموکراسی نیست بلکه منافعی است که در پشت این جنگها برای آنها وجود دارد.
بزرگترین سخنرانی درباره دفاع مدرن در سال 1961 میلادی از سوی آیزنهوار، رییس جمهوری سابق آمریکا ایراد شد پیام خداحافظی او با آمریکا هشدار ساده ای در مورد افزایش وحشتناک قدرت بی مورد مجموعه صنعتی نظامی با تاثیر غیرقابل توجیه آن بر دولت بود.
او عملیات دفاعی در حال شکوفایی حمایت شده از سوی شرکت های بزرگ اقتصادی و صنعتی را عاملی برای به کارگیری بسیاری از مردم برای به فساد و تباهی کشاندن سیستم سیاسی دانست.
آیزنهوار در آن زمان هشدار داد که لابی صنعتی – نظامی روزی آنقدر بزرگ خواهد شد که همه فرایندهای دموکراتیک ما را به خطر خواهد انداخت.
و اکنون همان روز است که تعداد نظامیان آمریکا به پنج میلیون نفر رسیده و امریکا طبق پیش بینی آیزنهوار برای استفاده از بمب های خود، انطور که امروز وزیر دفاع آمریکا در مورد مردان شجاع می گوید! تا می توانسته دشمن تراشی کرده است.
جرج کنان، استراتژیست جنگ سرد در این باره چنین گفته است: مجموعه صنعتی – نظامی آمریکا باید باقی بماند، آنقدر باقی بماند تا یک دشمن دیگر ساخته شود!
این در حالی است که به گفته تحلیلگران اقتصادی هیچ گونه توجیه استراتژیک دفاعی برای اینکه آمریکا حدود شش درصد، انگلیس حدود سه درصد و ناتو دو درصد تولید ناخالص داخلی را صرف امور دفاعی کند، وجود ندارد.
پس از پایان جنگ سرد آمریکایی ها شروع به ابداع جنگهای جدید مانند جنگ علیه تروریسم، جنگ با مواد مخدر، جنگ های بشردوستانه، جنگ علیه جاسوسی های اینترنتی و غیره کردند.
هیچ یک از این جنگها لزوماً به پیروزی ختم نمی شود اما قطعاً همه آنها نیازمند تجهیزات نظامی و بمب های جدید برای مبارزه با دشمنان فرضی جدید هستند.
بمباران پایگاههای افراط گرایان در پاکستان و افغانستان یکی از ابداعات جدید جنگی آمریکا بود، اینکه تروریست ها امنیت آمریکا را از بین می برند پس دفاع در برابر چنین حملاتی ضرورت دارد.
آمریکا بمب می خرد و بمب می سازد بدون توجه به اینکه هر سلاحی که ساخته می شود بخشی از حق یک آدم گرسنه سرقت می شود و این نه تنها به نفع منافع ملی آمریکا نیست بلکه به شدت آن را در معرض تهدید قرار می دهد.
بنابرگزارش گاردین، مادامی که هزینه های هنگفت برای امور دفاعی وجود دارد سیاستمداران طماع حرص استفاده از آن را دارند، ابتدا یک دشمن فرضی برای خود می سازند و سپس جنگ با آن را آغاز کنند، سپس برای اینکه پیروزی خود را تضمین کنند خواستار صرف هزینه نیز برای سلاحهای بیشتر می شوند و وقتی سلاحها بیشتر می شود آنها به دنبال پیروزیهای بزرگ تر می روند و به این ترتیب است که جنگ آمریکا با جهان و همراه کردن دیگر کشورهای اروپایی با خود در این جنگهای ساختگی هیچ گاه متوقف نمی شود!
پایان پیام/
نظر شما