به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان،مهدی نوید ادهم در همایش ملی خیر ماندگار با اشاره به روند شکلگیری و تاسیس خیران مدرسهساز گفت: خیران مدرسهساز در سال اول تاسیس خود یعنی حدود 20 سال پیش بالغ بر 18 میلیارد تومان درآمد داشت و این در حالی است که در هجدهمین برگزاری همایش خیران مدرسهساز یکهزار میلیارد تومان در این حوزه درآمد داشته ایم.
وی با بیان اینکه 30 درصد از 106 هزار مدرسه ای که در کشور وجود دارد توسط خیران مدرسه ساز احداث شده است، خاطرنشان کرد: باید بررسی چگونگی شکل گیری این حرکت و تبدیل آن به جریان بالنده را بررسی کنیم تا با استفاده از تجربه آن با توجه به تجربیات این حوزه در بخش های دیگر امور خیر نیز برنامه ریزی کنیم.
ادهم با بیان اینکه در کنار توجه به بخش سخت افزاری امور خیر نیاز داریم تا به مسایل نرم افزاری نیز بپردازیم، اظهار داشت: همچنان که در بخش سخت افزاری مجمع خیران مدرسه ساز در حال فعالیت هستند و جمع خیران را ساماندهی می کنند پیشنهاد می کنیم بنیاد خیریه آلا نیز در بخش نرم افزاری این حوزه ورود کند.
وی با بیان اینکه بخش نرم افزاری خیران مدرسه ساز به متولی مردمی نیاز دارد، خاطرنشان کرد: بنیاد خیریه آلا می تواند شرایطی فراهم کند تا بخش نرم افزاری خیرین مدرسه ساز دارای متولی مردمی شود.
ادهم تاکید کرد: باید این رویکرد در نگاه جامعه ایجاد شود که نیازمندی یکسویه نیست بلکه خیران نیز به کار موسسات خیریه نیاز دارند.
وی با بیان اینکه کار خیر به معنای فراهم آوردن میدان رقابت بزرگ برای به تصویر کشیدن بزرگواری است، تصریح کرد: کار خیر به معنای ایجاد زمینه ای برای نیک اندیشی خیران است و باید بزرگواری و بزرگی را با استفاده از کارهای خیر و نیکوکارانه به نسل جوان یاد دهیم.
نظر شما