عمق صلح دوستی در فیلم های ایرانی دیده می‌شود

خبرگزاری شبستان: نائوكوتا تاگوما، یكی از اعضای گروه «موكت»(moct) ژاپن گفت: دوست داریم ارتباطمان با حوزه هنری از آنچه كه هست قوی‌تر كنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، نائوكوتا تاگوما درخصوص ادامه همكاری با حوزه هنری توضیح داد: ما تا الان سه بار جشنواره فیلم صلح و دوستی ایرانیان را در هیروشیما برگزار كردیم و دوست داریم این جشنواره را تا 10 دوره دیگر با كمك‌های دوستان خوبی مثل آقای مومنی شریف، رئیس حوزه هنری و آقای حبیب احمدزاده، نویسنده و پژوهشگر و ... ادامه بدهیم و همچنین ارتباطمان را از آنچه كه هست با حوزه هنری قوی‌تر كنیم.

 

وی در پاسخ به این پرسش كه هدفشان از برگزاری جشنواره فیلم صلح و دوستی ایرانیان چیست؟ اظهار كرد: «ایران، ژاپن، صلح و دوستی» شعار این جشنواره است و در واقع هدف اصلی از برگزاری این جشنواره همین است. تفاوت عمده‌ای میان فیلم‌های هالیوود و ژاپنی وجود دارد. این تفاوت در فیلم‌های ایرانی هم هست. فیلم‌های ایرانی عمق عجیبی دارند و در آن عمق، شما احساس صلح و دوستی را می توانید ببینید. 

 

وی تاكید كرد: می‌خواهیم عمق صلح ودوستی كه در فیلم‌های ایرانی هست را در ژاپن اعلام كنیم. ما در این جشنواره از جانبازان و هنرمندانی كه خودشان در جنگ بودند و از نزدیك با جنگ آشنا هستند، بهره می‌بریم و از آن ها تقدیر می‌كنیم.

 

مسئول اجرایی گروه «موكت» ژاپن در ادامه گفت: زمانی كه من به ایران می‌آیم خواسته و ناخواسته از فرهنگ ایرانی الهام می‌گیرم و این رابطه متقابلا شكل می‌گیرد.

 

وی اضافه كرد: اتفاق‌هایی كه در جنگ می‌افتد مسلما اتفاقات خوبی نیستند و بسیار دلخراش و زجرآورند ولی از نظر من اتفاقی است كه افتاده است. به عنوان مثال بمب اتم را به ژاپن انداختند حالا دلیل آن چیست، بحثی مفصل دارد كه الان من صحبتی نمی‌كنم. ما نمی‌توانیم به عقب برگردیم و در مورد آن كاری انجام بدهیم. پس به خاطر اینكه از حادثه‌های تلخی مثل آن جلوگیری كنیم، می گویم: «ما می‌بخشیم»؛ می‌بخشیم به خاطر اینكه انتقام جویی‌ها تمام شود. اگر مدام حس انتقام جویی داشته باشیم، نسل‌های بعدی ما هم باید با این واقعه دلخراش دست و پنجه نرم كنند. به نظر من جنگ گذشته و تمام شده و ما هم همگی باید تلاش كنیم تا به سمت صلح پیش برویم.

 

نائوكوتا تاگوما در پایان گفت‌وگویش با خبرنگار حوزه هنری گفت: در كشور من در قسمت هنری‌مان خیلی در مورد جنگ چیزی نداریم در قسمت‌های موزه، وقایع جنگ هم اگر باشد به این دلیل نیست كه ما بخواهیم جنگ را عنوان كنیم؛ بلكه ما می‌خواهیم صلح را نشان بدهیم و به نسل بعد آمورزش دهیم كه اگر در آینده چنین اتفاقی افتاد (كه امیدوارم هیچ‌وقت نیفتد) چطور می‌توانیم با این موضوع مواجه شویم و چه كاری انجام بدهیم.

 

هئیت ژاپنی moct  از حوزه هنری بازدید و با مدیران حوزه هنری دیدار و گفت‌وگو كرد. خانم‌ها «شنیروكو تسویا»، «نائوكو تاگوما»، «ریكو كوندو» و آقای «كازاهیرو تسویا» از جمله مهمانان ژاپنی حوزه هنری بودند. این هیئت پس از بازدید از حوزه هنری، جلسه ای كوتاه با مسئولان حوزه هنری داشت.محسن مومنی‌شریف رئیس حوزه هنری، محمد حمزه زاده مدیرعامل موسسه سوره سینمای مهر، هادی مولوی‌دوست مدیركل روابط عمومی و امور بین الملل، علی قربانی معاون اجرایی موسسه سوره سینمای مهر، مرتضی سرهنگی، مدیر دفتر ادبیات انقلاب اسلامی، هنرمند و نویسنده برجسته، وحید یامین پور رئیس پژوهشكده فرهنگ و هنر اسلامی ، محسن یزدی مدیر مركز مستند سوره، محمدرضا خردمندان كارگردان فیلم سینمایی «بیست و یك روز بعد» و محمود كاظمی مدیرعامل شركت بهمن سبز از مسئولان فرهنگی حاضر در جلسه امروز با هیئت ژاپنی بودند.

 

گفتنی است، جشنواره فیلم صلح و دوستی ایرانیان هر سال به مدت چهار روز در شهر هیروشیما و سه روز در توكیوی ژاپن در تاریخ ششم آگوست هم‌زمان با سالگرد مراسم هیروشیما برگزار می‌شود و در این جشنواره جانبازان شیمیایی و هنرمندان ایرانی نیز حضور دارند.

کد خبر 610773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha