به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومي استانداري هرمزگان، منصور اخلاقي پور در همايش اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر كه با عنوان "خير ماندگار" برگزار شد، اظهار داشت: نبايد خود را معطوف به برگزاري همايش ها و سمينارها كنيم بلكه بايد از مردم و نيكوكاران دعوت كرده تا در ميدان آسيب هاي اجتماعي حاضر شوند.
وي با بيان اينكه آسيب هاي اجتماعي با كمي توجه براي افراد جامعه قابل مشاهده و لمس هستند، افزود: گستردگي پيامدهاي آسيب هاي اجتماعي مي طلبد تا مقابله با آسيب ها نيز همه گير و گسترده باشد تا به نتيجه موثر دست يابيم.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري هرمزگان گفت: تك تك افراد جامعه مي توانند نيكوكار اجتماعي باشند و گاهي با يك محبت ساده مي توان آلام رواني و كمبود عاطفي يك شخص را كاهش داد و از كشيدن او به پرتگاه آسيب هاي اجتماعي پيشگيري و جلوگيري كرد.
وي كارشناسان دستگاه ها را تاثيرگذارترين بدنه اداري و سازماني دانست و يادآور شد: كارشناسان اجتماعي و فرهنگي در قبال آسيب هاي اجتماعي بويژه در زمينه پيشگيري از اعتياد مي بايست وظايف سازماني و فراسازماني را براي دستگاه خود تعريف كرده و در اين حوزه با برنامه ريزي ورود كنند.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري هرمزگان اذعان داشت: راه اندازي يك پايگاه داده با قابليت بروزرساني مداوم براي آسيب هاي اجتماعي نياز امروز كشور و استان هرمزگان است كه در اداره كل امور اجتماعي استانداري گام به گام در دست پيگيري و تهيه است.
اخلاقي پور خاطر نشان كرد: اطلاعات صحيح در زمينه آسيب هاي اجتماعي بسيار با اهميت است و تكيه بر مشاهدات ميداني در اين زمينه مي تواند احساسي و دور از واقعيت صورت گيرد كه در اين شرايط برنامه ريزي درست كاري دشوار است.
وي تصريح كرد: در سال هاي اخير مسئله و آسيب هاي اجتماعي به يك موضوع حاكميتي تبديل شده كه شايد در گذشته از اين درجه ي توجه و اهميت برخوردار نبوده است و بايد از اين فرصت بيشترين و بهترين استفاده را در راستاي بهبود وضعيت اجتماعي استان كرد.
نظر شما