به گزارش خبرنگار شبستان، نوزدهمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان امروز صبح 27 بهمن با حضور دکتر علیرضا حاجیانزاده مدیرعامل کانون و معاونان وی در سالن شهید بهنام محمدی مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری گشایش یافت.
در نوزدهمین جشنواره بینالمللی قصه گویی قصه هایی از زبان 68 قصه گوی ایران و خارجی در طول 4 روز در تهران روایت می شود. از مجموع 68 قصه گوی ایرانی و خارجی 11 نوجوان، 5 مربی کانون، یک مادربزرگ، یک پدربزرگ و 2 قصه گوی بخش رضوی به روی صحنه می روند و قصه های خود را برای داوران و مخاطبان نقل میکنند.
در این دوره از جشنواره قصه گویی، 12 قصهگو به 4 نقطه از شهر تهران برای قصهگویی می روند. ترتیبی اتخاذ شده است که اعضای مراکز شماره 10 و 40 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و همچنین کودکان در شیرخوارگاه شبیر بتوانند از قصهگوییها استفاده کنند.
در نوزدهمین دوره از جشنواره بین المللی قصه گویی میهمانانی از کشورهای فرانسه، اسپانیا، کلمبیا، تانزانیا، هند، آرژانتین، تاجیکستان، کوبا، کاستاریکا، آلمان، اندونزی، کره و استرالیا حضور دارند. در این دوره از جشنواره قصهگویی نشست های زیادی با حضور اساتید برگزار شده و می شود.
نشست شیوه های استفاده از متون کهون در قصه گویی با سخنرانی ساعد باقری، دکتر مسعود میری و یزدان سلحشور، 19 بهمن در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.
نشست قصهگویی در رشد مهارت های اجتماعی با سخنرانی دکتر هومن نامور و دکتر عبدالوهاب شهلیبر 22 بهمن در کانون برگزار شد.
نشست بایستههای قصهگویی دینی برای کودک امروز با سخنرانی دکتر محمد سینزاری در کانون استان قم در 25 بهمن برگزار شد.
نشست کارکردهای روانشناسی قصه گویی با سخنرانی دکتر محمد شامانی و دکتر حسین اسکندری 26 بهمن در کانون برگزار شد.
نشست قصهگویی و نمایش امروز با سخنرانی دکتر اکرم قاسمپور و دکتر نوربرت کوبر در دانشگاه سوره برگزار می شود.
کارگاه خلاقیت در بازگویی قصه و افسانههای محلی با اجرای دکتر نورکی بنانتا 27 بهمن، کارگاه قصهگویی اشتراک افکار به سرپرستی دکتر نوربرت کوبر در 28 بهمن و همچنین کارگاه بایستههای قصهگویی بر پایه ادبیات با اجرای دکتر محمد سینزاری 29 بهمن در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برپا خواهد شد.
نظر شما