حجت الاسلام مجتبی زنده دل، ریس اداره آموزش های کاربردی مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار داشت: به همت اداره آموزشهای کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، پس از برگزاری 5 کارگاه آموزشی تحت عنوان نوشتن خلاق و گزینش داوطلبان، دوره آموزشی مهارتهای داستان نویسی با حضور 22نفر از طلاب خواهر علاقهمند به حوزه تبلیغ مکتوب برگزار شد.
وی افزود: مرضیه لندی، نویسنده کتاب صوتی دیدار شهرستان ادب با موضوع شهدای منا و از اساتید مرکز آفرینشهای ادبی قلمستان، استاد این دوره آموزشی است و سرفصلهای آموزشی سوژههای داستانی و غیرداستانی چیست؟ طرح داستان چیست؟ و تعریف طرح و پیرنگ داستانی که در این دوره تبیین می شود.
حجت الاسلام زنده دل، زاویه دید در داستان چیست؟ چگونه باید در داستان شخصیت پردازی کنیم، صحنه در داستان چیست؟ تعلیق و کشش در داستان چیست؟ و انواع گفتوگو در داستان چیست؟ را از دیگر سرفصل های ارائه شده در این دوره عنوان کرد و افزود: انواع داستان، تفاوت قصه، خاطره و داستان و تفاوت رمان و داستان کوتاه و داستانک نیز آموزش داده می شود.
ریس اداره آموزش های کاربردی مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به اینکه در داستان نویسی و کارهای ادبی پشتکار و ثبات قدم بسیار مهم است تصریح کرد: اگر کسی دنبال داستان نویسی است، باید مدتها تلاش کند تا شاید بتواند نتیجهای را که دنبال میکند به دست آورد.
حجت الاسلام مجتبی زنده دل یادآور شد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده بنا شد خروجی این دوره تعدادی داستانک با موضوع قرآن و عترت باشد و با همکاری اداری فرهنگی هنری و تامین هزینههای لازم به چاپ برسد.
نظر شما