جایگاه مساجد در نظام اسلامی احیا شود

امام جمعه تبریز، مساجد را مرکز کارهای بزرگ عنوان کرد و گفت: جایگاه مساجد در نظام اسلامی احیا شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، امام جمعه تبریز، در نشست جمعی از روحانیان و فعالان مسجدی در بیت امام جمعه با بیان اینکه مساجد کانون های وحدت، انسجام و تفکر مسلمانان هستند، تاکید کرد: در دوران نبی مکرم اسلام کارهای بزرگ و مهمی در مساجد انجام می‌شد و کارهای بزرگ اجتماعی، فرهنگی و نظامی در مساجد صورت می گرفت.


آیت‌الله محسن مجتهد شبستری، بیان کرد: در گذشته جامعه اسلامی حتی برگزاری مجلس عقد در مسجد صورت می‌گرفت و مسجد جایگاهی خاص داشت.


امام جمعه تبریز گفت: جایگاه مساجد در نظام اسلامی باید احیا شده و مساجد مرکز کارهای بزرگ باشند.


آیت‌الله مجتهد شبستری با انتقاد از خلاصه شدن فعالیت‌های مسجد به نمازهای جماعت و برخی محافل سخنرانی اظهار کرد: مساجد باید در زمینه‌های مختلف از جمله نشست های تخصصی و مباحثه، کلاس‌های مختلف علمی، اوقات فراغت و دیگر برنامه‌ها فعالیت کند.


امام جمعه تبریز با تاکید بر برگزاری کلاس‌های به‌روز در مساجد تاکید کرد:‌ روحانیان باید محور فعالیت های مسجدی باشند.


وی خاطرنشان کرد: ارسال تجهیزات به مساجد باید با هماهنگی روحانیت و تعیین متولی خاص بر این تجهیزات باشد.


نماینده ولی‌فقیه درآذربایجان شرقی همچنین از جوانان خواست تا با حضور در مساجد و شرکت در برنامه ها و مراسم دینی و فرهنگی، امید دشمنان برای غلبه فرهنگی به مسلمانان را به یاس تبدیل کنند.


حجت الاسلام حسین نوبری، مدیرکل امور اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی گفت: اداره کل اوقاف وامور خیریه به عنوان متولی ساخت نگهداری فیزیکی مساجد در استان است.
 

وی ادامه داد: در امور اجتماعی باید محوریت با مساجد باشد و این امر در دوران سخت انقلاب مورد توجه بود.


نوبری بر نقش فرهنگ سازی مساجد تاکید کرد و افزود: برای جلوگیری از برخی عادات زشت علما در منابر مساجد اقدام به فرهنگ سازی کنند تا اثرات مثبت این فرهنگ سازی را شاهد باشیم.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با اشاره به وظیفه سخت افزاری این اداره کل در مورد مساجد، تاکید کرد: هر چند وظیفه مهم ما در امر مسجد سازی‌ و بازسازی و کارهای سخت افزاری مساجد است، اما در زمینه مباح نرم افزاری و رونق مساجد نیز ملاحظاتی صورت می گیرد.


وی با اشاره به اهمیت مسجد سازی در جامعه اسلامی اظهار کرد: مسجد سازی به خصوص درمورد مساجد جدید مورد حمایت است، اما مسجد سازی با توجه به نیازهای جنبی صورت می گیرد.


حجت الاسلام حسین نوبری تاکید کرد:‌ ‌توجه به ساخت حسینیه، کتابخانه و مجموعه های مختلف در نظر گرفته می شود که بتواند جوابگوی نیازهای متعدد فرهنگی باشد.


پایان پیام/
 

کد خبر 60983

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha