به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول مرکز پاسخگویی به شبهات طریق تبریز، در نشست اعضای این موسسه که به مناسبت لیالی قدر و با هدف معرفت افزایی برگزار شد، بر شناخت حقیقی اهمیت لیالی قدر تاکید کرد.
حجت الاسلام المسلمین سید قادر طباطبایی به شبهات طریق گفت: اثرات لیالی قدر در رشد و کمال انسانی بی نظیر و مورد تاکید قرآن است.
وی با بیان اینکه توجه به معنویات و راز و نیاز با خالق هستی و شب زنده داری دارای حلاوت و معنویت خاص هستند، گفت: بسیاری از افراد با تجربه شیرنی خاص لیلالی قدر به انجام برنامه های خاص این شب ها در دیگر ایام می پردازند و به عبارت بهتر این لیالی بهانه ای برای ورود به راز و نیازهای شبانه در طول سال است.
طباطبایی با بیان اینکه در برگزاری عمومی جلسات احیای تاکید بر خودسازی معنوی و ذکر حضرت حق باید در اولویت قرار گیرد، تصریح کرد: متاسفانه در برخی از این جلسات تاکید بر مرثیه خوانی صرف و گاهی اوقات اتلاف وقت تا رسیدن به وقت سحر و پایان شب است که این موضوع از سوی علمای بزرگ به شدت رد شده است.
وی گفت: برخی از علما با رد ضرورت بیدار ماندن تا خود صبح بر اصل احیا تاکید کرده اند که میتنی بر درک اهمیت این شب ها و استفاده از فرصت راز و نیاز است.
حجت الاسلام محمدرضا سعادت، مسئول کانون مطاعات شیعه شناسی تبریز نیز در این نشست گفت: متاسفانه برخی از جوانان در این شب ها به خیابان گردی می پردازند و یا در فرض بهتر با یک ریاضت غیر منطقی سعی در بیدار ماندن تا اذان صبح را دارند که این عمل به سرخوردگی از مقوله احیا به خصوص در افراد کم ایمان منجر می شود.
وی گفت: درک لیالی قدر منوط به توجه انسان به اهمیت استفاده از فرصت حیات دنیوی در تعالی معنوی است.
مسئول کانون مطالعات شیعه شناسی تبریز افزود: به عبارت دیگر گر قدر بدانی همه شب ها شب قدر است و با این نگاه انسان مومن نه تنها در شب قدر بلکه در تمامی شب های عمر را با توجه و عنایت به معنویات سپری می کند.
سعادت تاکید کرد: البته نزول برکات ویژه در شب قدر از مسلمات است اما اعلام نشدن تاریخ دقیق شب قدر به علت لزوم توجه به تمامی لیالی سال است تا مومنان همواره در تنبه و بیداری باشند.
وی بیان کرد: درسیره حضرات معصومان توجه به جایگاه معنوی لیالی قدر ممتاز و منحصر به فرد است که مومنان نیزباید به آن توجه کنند.
پایان پیام/
نظر شما