امانالله قراییمقدم، جامعهشناس در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره اوقات فراغت بانوان خانهدار گفت: متأسفانه اوقات فراغت بدون برنامه باعث شده است تا بسیاری از بانوان خانهدار وقت شان به بطالت بگذرد.
وی افزود: باید برای اوقات فراغت برنامهریزی وجود داشته باشد که در این زمینه رادیو و تلویزیون نقش موثری می توانند داشته باشند. همچنین در کشور امکانات گردشگری و تفریحی مناسب و ارزان قیمت وجود داشته باشد.
این جامعه شناس با بیان اینکه خطر ورود به آسیب های اجتماعی در بانوان خانه دار وجود دارد، گفت: بسیاری از زنان خانه دار، اوقات فراغت خود را با برنامه های رسانه های بیگانه پر می کنند.
وی تصریح کرد: برنامه های رسانه های بیگانه اعتقادات و باورهای دینی افراد را ضعیف می کند و آنان را به سمت آسیب های اجتماعی سوق می دهد.
وی خاطر نشان کرد: زنان کارمند 72 ساعت کار می کنند، نیمی از ساعت آنان در محل کار و نیمی دیگر به فعالیت های خانه می گذرد اما زنان خانه دار مجبور هستند از برنامه هایی که از رسانه های بیگانه از غفلت رسانه ملی پخش می کند، استفاده کنند.
قراییمقدم تصریح کرد: اوقات فراغت زیاد نیز می تواند یکی از عوامل طلاق باشد چرا که افراد در اوقات فراغت دوستان زیادی را پیدا می کنند. ممکن است برخی از زنان با برخی خانم ها آشنا شوند که ارتباط نامشروع با جنس مخالف دارند و آنان نیز تحت تاثیر دوست خود ارتباطات اش را زیاد کنند.
وی بیان کرد: طی پژوهشی که انجام دادیم آسیب های اجتماعی در خانه های یک طبقه که کنترل و نظارت در آنان کمتر است نسبت به آپارتمان ها بیشتر می شود چرا که در آپارتمان ها همسایه ها می توانند نظارت داشته باشند.
این جامعه شناس تاکید کرد: باید مسئولان کشوری به جامعه کمک کنند تا امکاناتی ارزان قیمت، مفرح و سودمند همانند مراکز ورزشی و تفریحی برای افراد جامعه فراهم شود تا زیاد بودن اوقات فراغت عاملی برای آسیب های اجتماعی به شمار نیاید.
نظر شما