ممیزی های اجباری برای «تروماي سرخ» در مترو/ ارتباط مخاطب خاص با فیلم

خبرگزاری شبستان: اسماعيل ميهن‌دوست گفت: با وجود اينكه يك سوم قصه در مترو تهران مي‌گذرد اما از سوی مترو بسیار اذيت شدیم و ليست مميزي طولاني را دو روز پیش از آغاز فیلمبرداری جلوي ما گذاشتند.

به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، اسماعيل ميهن‌دوست نويسنده، تهيه‌كننده و كارگردان فيلم سینمایی «تروماي سرخ» در نشست خبری این فیلم در سخنانی درباره تهیه این فیلم در سینمای مستقل توضیح داد: اسفند ماه سال گذشته پس از گذراندن پيش توليد طولاني، فیلم را كليد زديم. با وجود اينكه يك سوم قصه در مترو تهران مي‌گذرد اما از سوی مترو بسیار اذيت شدیم و ليست مميزي طولاني را دو روز پیش از آغاز فیلمبرداری جلوي ما گذاشتند. متاسفانه از آنجا که ارگان‌هاي متولي فيلمنامه غير از ارشاد مشخص نيست، مترو تهران حکم داد که  كه دستفروش و گدا در فيلمنامه نبايد باشد و دزدي هم نبايد در مترو به تصوير كشيده شود. بنابراین ما تغييراتي در فیلمنامه داديم اما به اين هم بسنده نكردند و ما را بيرون كردند و گفتند بعد از عید بیایید. نهايت شهريور ماه تواستيم سكانس‌هاي مترو را تمام كنيم.

 

مرتضي مشهودي، مدیر جلوه‌هاي بصري نیز درباره ممیزی های فیلم گفت: به دليل محدوديت‌ها و ممیزی‌هایی که به فیلمنامه می‌خورد، مجبور شديم بسياري از فضاها را با جلوه‌هاي بصري به تصوير بكشيم که امیدوارم به خوبی از آب درآمده باشند.

 

ميهن‌دوست در بخش دیگری از نشست خبری با بیان اینکه طيف مخاطب خاص با فیلم ارتباط برقرار می‌کند، گفت: «ترومای سرخ» مخاطب خاص دارد؛ اساسا برخي فيلم‌ها حوصله و هوش بيشتري براي ديدن از سوی مخاطب می‌طلبند و معتقدم سينما بايد مخاطب را به مشاركت بکشد. اگر این فيلم قرار بود برای مخاطب عام ساخته شود، بايد مدل ديگري مي‌شد. طيف مخاطب خاص با آن ارتباط برقرار می‌کند و ساختار آن به گونه‌اي است كه غير متعارف، داستان را روايت می‌کند.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه فیلم لحني رئاليستي و روايت خطي دارد، تصریح کرد: نمي‌خواستم نزد مخاطب، پرسوناژ ذهني از هيچ كاراكتري شكل گيرد. همچنین عنوان این فیلم برگرفته از یک اصطلاح روانپزشكي است به معناي آسيبي كه از گذشته به فرد وارد شده و آثارش هنوز وجود دارد.

 

کد خبر 608401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha