خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: ترامپ: ایران هیچ احترامی برای ما قائل نیست، ایران قویتر از هر زمان دیگری در 40 سال گذشته، اسرائیل، آمریکا و انگلیس در برابر ایران متحد می شوند، سفر محرمانه رئیس موساد به آمریکا از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود. مشروح این اخبار را در گزارش زیر بخوانید:
فارس:
واشنگتن پست: ایران اکنون قویتر از هر زمان دیگری در 40 سال گذشته است
روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا میخواهد که علیه ایران فشار بیاورد اما ایران اکنون قویتر از هر زمان دیگر است.
این گزارش افزود: ترامپ نظر جهان عرب را برای مواضع سخت علیه ایران جلب کرده است اما این ریسک نیز وجود دارد که جمهوری اسلامی ایران اکنون قویتر از هر زمانی طی 40 سال گذشته است.
دونالد ترامپ با هشداری که هفته گذشته داد و گفت که ایران را در مدار توجه قرار داده است نشان داد که قصد دارد از سیاستهای باراک اوباما فاصله بگیرد و بحث تنش زدایی میان تهران-واشنگتن که بعد از حصول توافق هستهای به میان آمده است، را تحت شعاع قرار داد.
واشنگتن پست افزود: بسیاری در منطقه اکنون پیش بینی میکنند که شرایط میان ایران و آمریکا به دوره تنش جورج بوش عقب گرد کند؛ زمانیکه اقدامات تهران و واشنکتن منجر به یک جنگ در سایه در عراق شد، تنش بین شیعه و سنی را در سطح منطقه خاورمیانه گسترش داد و اسرائیل متحد کلیدی آمریکا را درگیر یک جنگ سخت با حزب الله متحد ایران در لبنان کرد.
این گزارش نوشت؛ درحال حاضر آمریکا با یک ایران به مراتب قویتر روبرو است، کشوری که از آشوبهای 6 سال گذشته در جهان عرب استفاده کرده و پیوسته تواناییها و قابلیتهای نظامی خود را توسعه داده است.
نیکلاس هراس تحلیلگر مرکز امنیت آمریکای جدید در این باره میگوید: به منظور مقابله با ایران و یا افزایش فشارها علیه این کشور ممکن است خودتان را در یک نزاع گسترده بیابید؛ که برای اقتصاد جهانی مخرب تر از آن است که متحدان آمریکا و یا افکار عمومی داخل آمریکا تاب تحمل آن را داشته باشند.
ترامپ: ایران هیچ احترامی برای ما قائل نیست/ اگر ایران میگفت که بیایید باهم باشیم، من با توافق مشکل نداشتم
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز که بخش دیگری از آن یک شنبه شب پخش شد با اشاره به تحریمهای اخیر علیه ایران و با انتقاد از توافق هستهای میان ایران و گروه 1+5 گفت: آنها فکر نمیکردند که کسی پیدا شود و چنین توافق احمقانهای را امضا کند.
براساس گزارش تایمز اسرائیل، وی با اشاره به حوادث سال گذشته در خلیج فارس گفت: کشتیهای جنگی ایالات متحده در خلیج فارس از سوی قایقهای نظامی ایران احاطه شده و مورد اذیت و آزار قرار گرفتهاند، آنها جسورتر شدهاند، ایران هیچ احترامی برای ما قائل نیست.
وی همانطور که پیش از این نیز بارها تاکید کرده است گفت که توافق هستهای بدترین توافقی بوده که تا کنون مذاکره شده است و اصلا نباید مذاکره میشد.
ترامپ افزود که کاملا با توافق مخالف نیست اما مدعی شد که این توافق کامل اجرا نشده است.
وی مدعی شد که ایرانیها در حال ارسال پول و اسلحه به همه جای دنیا هستند. اینطوری نباید باشد.
رئیس جمهور جدید آمریکا در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا گزینه نظامی علیه اقدامات ایران نظیر آزمایش موشکی انجام خواهد داد یا نه از زیر بار پاسخ دادن طفره رفت اما گفت که باید ببینیم که چه اتفاقی خواهد افتاد؛ ما هرگز درباره اقدامات نظامی خود صحبت نمیکنیم.
ترامپ در ادامه افزود: من با این توافق کنار می آمدم اگر آنها(ایران) میگفتند «خیلی خوب ما الان در کنار هم هستیم؛ اما برعکس شد، آنها جسورتر شدهاند».
وی درباره تحریمهای جدید نیز گفت که تازه آغاز شده است.
وی با انتقاد از باراک اوباما درباره اینکه اقدامات نظامی را آشکارا اعلام میکرده است گفت که من اقدامات و تحرکات نظامیام را فاش نمیکنم.
مهر:
منافقین برای سخنرانی به مقامات دولت ترامپ پول داده اند
«جان گامبرل» خبرنگار آسوشیتدپرس امروز در گزارشی فاش کرد که یکی از مقامات ارشد کابینه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور جدید آمریکا و دست کم یکی از مشاوران وی برای سخنرانی در جمع گروهک منافقین مبالغی پول از آن ها دریافت کرده اند.
بر اساس این گزارش، «الین چائو» که در هفته جاری برای تصدی وزارت حمل و نقل در کابینه ترامپ از مجلس سنا رأی اعتماد گرفت، برای یک سخنرانی ۵ دقیقه ای در سال ۲۰۱۵ میلادی در تجمع شاخه نظامی گروهک منافقین مبلغ ۵۰ هزار دلار وجه نقد دریافت کرده است.
در ادامه این افشاگری آمده است: «رودی جولیانی» شهردار سابق نیویورک که اکنون از نزدیکان ترامپ و عضو گروه مشاوران وی است نیز مبلغ نامشخصی برای سخنرانی در میان این گروهک دریافت کرده است تا بر اساس خواسته های آن ها سخنانی را بیان کند.
«جان گامبرل» خبرنگار آسوشیتدپرس در ادامه این گزارش چنین افشاگری می کند: چندین تَن از مقامات پیشین آمریکا از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات از جمله سخنگوی سابق کاخ سفید و مشاور فعلی ترامپ یعنی «نیوت گینگریچ» نیز برای گروهک منافقین سخنرانی کردهاند.
در این گزارش آمده است که در حالی که برخی از این افراد به دریافتی های خود اذعان کرده اند، گروه دیگر از اعلام رسمی آن امتناع ورزیده اند.
اسرائیل، آمریکا و انگلیس در برابر ایران متحد می شوند
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه هفتگی کابینه خود و ساعاتی پیش از سفر به لندن مدعی شد که قصد دارد جبهه متحدی علیه ایران تشکیل دهد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این باره گفت که تصمیم دارد در دیدار با «ترزا می» نخست وزیر و «بوریس جانسون» وزیر خارجه انگلیس درباره لزوم اتخاذ مواضع مشترک علیه آنچه وی اقدامات متخاصمانه ایران توصیف کرد، به رایزنی بپردازد.
وی ادعا کرد اسرائیل، آمریکا و انگلیس جبهه متحدی را به منظور رویاروئی با آنچه که وی تجاوزگری ایران خواند، شکل میدهند.
این در حالیست که نتانیاهو قرار است در سفر ۱۵ فوریه (۲۷ بهمن ماه) خود به واشنگتن با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور جدید آمریکا نیز دیدار کند.
بهتر است ایران عزم رئیس جمهور جدید آمریکا را آزمایش نکند
«مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا امروز در مصاحبه ای با تکرار جنجال آفرینی های اخیر دولت ترامپ علیه ایران اعلام کرد که بهتر است تهران از آزمایش عزم رئیس جمهور جدید آمریکا خودداری کند.
«مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه «ای بی سی نیوز» در این باره افزود: ایران بهتر است بداند که رئیس جمهور جدیدی در آمریکا بر سر کار آمده است و لذا بهتر است عزم رئیس جمهور جدید آمریکا را آزمایش نکند.
وی مدعی شد: ایرانی ها توافقی را از جامعه جهانی دریافت کردند که رئیس جمهور و من و نیز دولت کنونی آمریکا فکر می کنیم که توافق وحشتناکی است.
پنس در ادامه این مصاحبه ادعا کرد: فکر می کنم که رئیس جمهور در روزهای آتی تصمیم خود را خواهد گرفت. وی به حرف همه مشاورانش گوش خواهد داد. عزم رئیس جمهور جدید آمریکا به گونه ایست که ایران باید دوباره به اقدامات و اعمال خصمانه خود فکر کند.
سفر محرمانه رئیس موساد به آمریکا و مذاکره درباره ایران و سوریه
«یوسی کوهن» (Yossi Cohen) رئیس موساد و «یعقوب نیگل» (Jacob Nagel) مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی دو هفته پیش در سفری محرمانه به واشنگتن دی سی با مشاوران ارشد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور جدید آمریکا با هدف هماهنگی برای اتخاذ سیاست های مشترک دیدار و رایزنی کردند.
بر اساس اعلام این رسانه صهیونیستی، «یوسی کوهن» و «یعقوب نیگل» در جریان این سفر با «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی ترامپ و برخی از دیگر مقامات آمریکا دیدار و درباره موضوعاتی به گفتگو پرداختند.
این در حالیست که «ران درمر» (Ron Dermer) سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن نیز در این دیدار حضور داشته است. محور مذاکرات نیز ایران، تحولات سوریه و نیز موضوعات مربوط به فلسطین اعلام شده است.
رسانه مذکور در ادامه تأکید کرد که دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز خبر سفر رئیس موساد به واشنگتن را تأیید کرده اما از افشای جزئیات این سفر خودداری کرده است.
باشگاه خبرنگاران جوان:
36 پايگاه آمريکا در منطقه در تيررس موشکهاي ايران است
عبدالقادر فائز مدیر دفتر شبکه تلویزیونی الجزیره عربی در تهران در گفتگو با این شبکه تلویزیونی گفت: سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران آغاز شده است. سالگرد انقلاب به مدت ده روز متوالی ادامه خواهد داشت.
همه ساله در ایام دهه فجر، وزارت دفاع از آنچه دستاوردهای نظامی جدید می نامد؛ خبر می دهد. می توان گفت همه دستاوردهایی که پیشتر در ایام دهه فجر سال های گذشته از آن سخن گفته شده بود دستاوردهایی در سطوح متوسط یا پایین بودند.
این دستاوردها بیشتر متعلق به نیروهای پدافند هوایی و نیروی زمینی اند. بر اساس اطلاعاتی که به دست من رسیده است حتی دستاوردهایی که قرار است رونمایی شود نیز در همین چارچوب بوده و متعلق به نیروهای پدافند هوایی و نیروی زمینی است.
بنابراین می توان گفت این یک کار عادی و تکراری است که هر ساله در ایران انجام می شود و وزارت دفاع از رونمایی از دستاوردهای جدید خبر می دهد. ای بسا این بار به خاطر زمان این کار، مساله با حساسیت روبرو شده است.
ما هم اکنون می بینیم که تنشی میان ایران و آمریکا بویژه در زمینه آزمایش های موشکی ایران ایجاد شده است. وزارت دفاع ایران از هر دستاوردی که رونمایی کند باز هم این دستاوردها در سطح آزمایش موشک های بالستیک نخواهند بود.
وی در خصوص اظهارات فرماندهان سپاه پاسداران درباره هدف قرار دادن تل آویو و پایگاه های نظامی آمریکا در منطقه در صورت تجاوز آمریکا به ایران؛ گفت: این اظهارات در چنین مرحله ای سخنانی بسیار قوی محسوب می شوند.
ایران هیچ واهمه ای از اینکه موشک های خود را به سمت اسرائیل نشانه گیری کند ندارد. ایران اسرائیل را دشمن درجه یک خود در منطقه می داند و به خوبی آگاه است که مقامات اسرائیلی چه کنونی و چه سابق، به آمریکا فشار آورده اند که علیه ایران دست به اقدام نظامی بزند.
از این رو اگر ترامپ و دولت ترامپ، ایران را مورد حمله نظامی قرار دهند ایران اسرائیل را در پشت این حمله می بیند و انتقام سریع و مستقیم ایران از هرگونه حمله نظامی، از اسرائیل خواهد بود.
همچنین ایران پایگاه های آمریکایی ها در منطقه را نیز هدف قرار خواهد داد. برد موشک های ایران به حدی است که می تواند 36 پایگاه نظامی آمریکا در منطقه را هدف قرار دهد. نزدیک ترین این پایگاه ها همانگونه که مسئولان ایرانی نیز گفته اند در بحرین واقع شده است.
همچنین پایگاه های موجود در افغانستان و عراق و در اقیانوس هند در تیررس موشک های ایران قرار دارند. در خصوص دستاوردهای نظامی ایران باید گفت قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد روشن است و در این مرحله ایران حق ندارد موشک های بالستیک دوربرد خودکششی که قابلیت حمل کلاهک هسته ای را دارند آزمایش کند.
البته ایران می گوید فناوری ساخت چنین موشک هایی را ندارد. بنابراین می توان گفت دستاوردهایی که ایران از آن رونمایی خواهد کرد در چارچوب دستاوردهای عادی و دفاعی ایران است.
معاون رئیسجمهور آمریکا: ایران عزم دولت آمریکا را محک نزند!
پس از آن که آمریکا تحریم هایی جدید علیه ایران در پی آزمایش یک موشک بالستیک اعمال کرد، مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا در مصاحبهای به ایران هشدار داد عزم دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را محک نزند.(!)
همچنین معاون دونالد ترامپ امروز گفت: از تمامی ابزارها برای مقابله و به چالش کشیدن حکم جیمز روبارت، قاضی شهر سیاتل واشنگتن، که دستور اجرایی وی در منع ورود شهروندان هفت کشور مسلمان به آمریکا را به صورت موقت در سراسر آمریکا متوقف کرد، استفاده می کنیم.
یک قاضی فدرال در شهر سیاتل آمریکا روز جمعه دستور اجرایی دونالد ترامپ مبنی بر منع صدور روادید برای اتباع هفت کشور اسلامی را به طور موقت در سراسر آمریکا متوقف کرد.
ایرنا:
آسوشیتدپرس: آمریکایی های ایرانی تبار احساس سردرگمی و ترس می کنند
جلوگیری از ورود مهاجران و شهروندان هفت کشور مسلمان به آمریکا، روحیه خانواده های مهاجران را تضعیف کرده، اما تاثیرات این مساله در میان جامعه ایرانی - آمریکایی گسترده تر است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس روز یکشنبه از کالیفرنیا گزارش داد: اداره سرشماری آمریکا تخمین می زند که تقریبا 370 هزار مهاجر ایرانی در آمریکا زندگی می کنند.
این خبرگزاری یادآور شد که هرچند روابط تهران و واشنگتن از سال ها قبل دچار اصطکاک بوده است، روابط شخصی بین مردم دو کشور، محکم بوده است.
بسیاری از آمریکایی های ایرانی تبار برای دیدار خانواده های خود به ایران باز می گردند یا والدین پیرشان را به آمریکا می برند.
این در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به تازگی حکمی را امضا کرد که به موجب آن شهروندان هفت کشور مسلمان از جمله ایران به طور موقت از سفر به ایالات متحده منع می شدند.
اما یک قاضی فدرال در سیاتل آمریکا با صدور حکمی جلوی اجرای این ممنوعیت را گرفت. حکم این قاضی در پی تنظیم شکایت نامه ای صادر شد مبنی بر اینکه حکم اجرایی ترامپ، به شدت به ساکنان آمریکا آسیب می رساند.
نظر شما