فعالیت ۲۰ مدرسه علمیه در اهواز/ با کمبود فضای آموزشی برای طلاب مواجه هستیم

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در خوزستان، تعداد مدارس علمیه فعال در اهواز را ۲۰ مدرسه عنوان کرد و اظهار داشت: به دلیل کثرت طلاب با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، امروز(14 بهمن) در آیین افتتاح پروژه ساختمان حوزه سفیران هدایت حضرت ولیعصر(عج) اهواز، با تبریک دهه فجر و گرامی داشت یاد امام راحل(ره) و شهدا، گفت: پیش از انقلاب اسلامی تعداد طلابی که در حوزه های علمیه استان مشغول به تحصیل بودند به 100 نفر هم نمی رسید.

 

وی با بیان اینکه این طلاب در شهرستان های شوشتر، دزفول، بهبهان، آبادان و خرمشهر تحصیل می کردند و سایر شهرهای خوزستان فاقد حوزه علمیه بود، افزود: خوشبختانه امروز به برکت انقلاب اسلامی تمامی شهرهای استان دارای حوزه علمیه است و طلاب وظایف خود را به خوبی انجام می دهند.

 

آیت الله موسوی جزایری، تعداد مدارس علمیه اهواز را بیش از 20 باب عنوان کرد و با بیان اینکه این در حالی است که در گذشته تنها 2 مدرسه علمیه در اهواز بود که خالی بودند، ادامه داد: امروزه به دلیل کثرت تعداد طلاب با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.

 

وی به مدرسه علمیه سفیران هدایت اهواز اشاره کرد و اذعان داشت: ساختمان این مدرسه یک خانه سه طبقه متعلق به مرحوم ابراهیم محمدزاده بود که آن را با همراهی حجت الاسلام عبدالحسین بهاءالدینی عاملی هدیه کردند و بنا شد که آن را به حوزه علمیه حضرت ولیعصر(عج) تبدیل کنیم.

 

وی مساحت این ملک را 600 مترمربع دانست و اضافه کرد: این حوزه پس از مدتی فعالیت، به حوزه سفیران هدایت تبدیل شد چرا که نظام مدارس علمیه سفیران هدایت زودبازده است و طلاب در مدت زمان پنج تا 6 سال تحصیلی می تواند وظایف روحانی خود را به عنوان یک عالم دینی انجام دهند و هدایتگر مردم در محله های مختلف باشند.

 

امام جمعه اهواز، با اشاره به ایکه این مدرسه اولین مدرسه سفیران هدایت در استان است که حائز رتبه های برتر علمی و اخلاقی شده، عنوان کرد: همچنین مدارس علمیه سفیران دیگری در مناطق مختلف اهواز همچون کوی علوی، کوت عبدالله، ملاشیه در حال فعالیت هستند.

 

حجت الاسلام سید جعفر موسوی مدیر مدرسه سفیران هدایت حضرت ولیعصر(ع) اهواز، هم اظهار کرد: مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(ع) با متراژ یک هزار و 175 مترمربع زیربنای آموزشی با بودجه حوزه علمیه استان و تعدادی از خیران و همکاری و مساعدت سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان در سال 93 و 94 تجدید بنا شد.

 

وی با بیان اینکه این حوزه علمیه طی هفت سال متوالی در بین 105 مدرسه علمیه سفیران هدایت کشور رتبه برتر علمی، مهارتی و اخلاقی را کسب کرده است، بیان داشت: در این مدرسه علمیه 256 نفر در سطوح مختلف مشغول به تحصیل هستند و از بین 22 طلبه برتر حوزه های سفیران هدایت کشور در سال گذشته 11 نفر از طلاب این مدرسه بودند.

 

وی ابراز کرد: هفت گروه جهادی_تبلیغی فعال متشکل از طلاب و اساتید این حوزه مشغول به فعالیت هستند که از جمله فعالیت های آنها می توان خدمات رسانی به روستاهای محروم و مرزی و سیل زده، اعزام بیش از 70 مبلغ در ایام اربعین به عراق، توزیع غذا میان محرومان و... اشاره کرد.

 

کد خبر 606652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha