خبرگزاری شبستان: دیار فلسطین، محل ظهور و موطن و مزار حضرت موسی (ع) و زادگاه و مزار حضرت عیسی و نخستین قبله گاه مسلمین، همواره کانون توجه و احترام مذاهب بزرگ دنیا و همه ملل جهان است. مسلمانان همواره اکثریت مطلق جمعیت فلسطین را دارا بودند و قرن ها در سایه حکومت مسلمین، همه مذاهب و فرق در همزیستی کامل زندگی کردند اما از هنگامی که با دسایس استعماری، تسلط انحصاری صهیونیزم و نادیده گرفته حقوق اکثریت ساکنان آن دیار آغاز شد، به پایگاه استعمار در منطقه و کانون تهدید و تفرقه در منطقه حساس خاورمیانه تبدیل شد.
با وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال 1357، روح جدیدی در کالبد مبارزات ضدصهیونیستی دمیده شد. جمهوری اسلامی ایران براساس نگاه ویژه امام خمینی(ره) در دفاع از مردم مظلوم فلسطین همواره در این امر در خط مقدم مقاومت بوده به همین دلیل خبرگزاری شبستان در نظر دارد ذیل گزارشاتی با عنوان فلسطین پاره تن اسلام است به انتشار اخبار مربوط به مقاومت مردم این کشور و تلاش های ایران در حمایت از آنها بپردازد.
در همین زمینه گزارش مربوط به هفته ای که پشت سر گذاشتیم به شرح زیر است:
ساخت ۱۵۳ واحد شهرک نشین جدید در قدس اشغالی قطعی شد
به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از "اسکای نیوز"؛ مسئولان رژیم صهیونیستی به صورت نهایی با ساخت 153 واحد شهرک نشین جدید در شرق قدس اشغالی موافقت کردند.
"مئیر ترجمان" –معاون شهرداری قدس اشغالی و رئیس کمیته برنامه ریزی و ساخت و ساز در این شهر- در گفتگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: "پیمانکاران می توانند از همین فردا، کار خود را آغاز کنند."
به گزارش سایت های صهیونیستی، این اولین مرحله از طرح گسترش شهرک سازی ها در شهرک نشین "جیلو" می باشد.
براساس این طرح، 900 واحد مسکونی طی مراحل مختلف ساخته خواهد شد.
گفتنی است از زمان آغاز ریاست جمهوری "دونالد ترامپ" در آمریکا، این اولین تصویب نامه شهرداری قدس اشغالی است.
براساس گزارش خبرگزاری "معا" در فلسطین، کمیته موسوم به کمیته برنامه ریزی و ساخت و ساز رژیم اشغالگر قدس، اوایل هفته جاری، طرحی را برای ساخت 560 واحد شهرک نشین در شهرک های واقع در قدس اشغالی تصویب کرده بود.
این درحالی است که گسترش شهرک سازی از سوی رژیم صهیونیستی، برخلاف قوانین بین المللی است و کشورهای مختلف در این خصوص به این رژیم هشدار داده اند.
هشدار اتحادیه اروپا به رژیم صهیونیستی برای توقف شهرک سازی غیر قانونی
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، «فدریکو موگیرینی» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه ای که روز چهارشنبه منتشر شد گفت : این اتحادیه قویا مخالف ساخت و سازهای غیرقانونی در سرزمینهای اشغالی است.
سخنان موگیرینی پس از اعلام رژیم صهیونیستی مبنی بر برنامه ساخت 3000 واحد مسکونی جدید شامل واحدهایی در عمق کرانه باختری صورت گرفت.
موگیرینی همچنین نسبت به ادامه سیاست های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی هشدار داد.
۴۹۸ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد در زندان های صهیونیستی
مرکز مطالعات امور اسرای فلسطین اعلام کرد که تعداد اسرای فلسطینی محکوم به حبس ابد در زندان های اسرائیلی به ۴۹۸ تن می رسد.
به گزارش "قدس آنلاین"، این نهاد حقوقی با صدور بیانیه ای که نسخه ای از آن به مرکز اطلاع رسانی فلسطین نمابر شد، تاکید کرد که دادگاه های صهیونیستی از آغاز سال جاری تاکنون ۳ مورد حکم حبس ابد برای اسرای فلسطینی صادر کرده اند.
اشغالگران صهیونیست ۷ هزار فلسطینی را در زندان های خود حبس کرده اند که در میان آنها ۳۰۰ کودک، ۵۳ زن از جمله ۱۱ دختر خردسال، ۱۰۰۰ بیمار، ۶ نماینده پارلمان و ۷۰۰ اسیر محکوم به بازداشت موقت دیده می شوند.
بیش از ۵هزار فلسطینی مدرک شناسایی ندارند
بیش از پنجهزار شهروند در نوار غزه زندگی میکنند که بهدلیل تکبر و دیگرآزاری رژیم صهیونیستی هیچ مدرک شناسایی ندارند، زیرا این رژیم مانع صدور هر مدرکی میشود که تسهیل تردد فلسطینیان را در پی دارد.
دعاء انعیم، خبرنگار خبرگزاری تسنیم، غزه، درد غربت را هیچ کس احساس نمیکند، مگر آنکسی که طعم آن را چشیده باشد، این وصف حال فلسطینیهای آواره است، کسانی که به وطنشان پناه آوردهاند تا شاید آنچه را در غربت از دست دادهاند، به دست آورند، آنها راضی شدهاند که در وطنشان که از سیطره اشغالگران رنج میبرد، بهاجبار زندگی کنند و در حسرت داشتن مدرکی که بتوانند حقوق خود را در وطنشان حفظ کنند، سوختند.
یک شهروند فلسطینی بهنام «محمد البطنیجی» به تسنیم میگوید: آرزویمان بود که به وطنمان برمیگردیم و زندگی آبرومندانه و خوبی خواهیم داشت، متأسفانه از این واقعیت غافلگیر شدیم که تا امروز با آن روبهرو هستیم، اینکه 18 سال است که هیچ مدرک شناسایی نداریم، این یک واقعیت تأسفبار است، این وضعیت تا کی باید ادامه داشته باشد، مثلاً شغل و کار، نمیتوانیم کار کنیم، مثلاً برای درمان نمیتوانیم خارج شویم، نمیتوانیم برای دیدن نزدیکانمان خارج شویم، یعنی ما از سادهترین حقوقمان محروم هستیم و نمیتوانیم از آن بهرهمند شویم.
«اسامه البطنیجی» دیگر شهروند فلسطینی هم میگوید: من میخواستم عمل آنژیو (عمل قلب باز) را خارج از فلسطین انجام دهم، اما مدرک شناسایی مهمترین مانع در برابرم شده است، یعنی مدرک شناسایی مانع من و سلامتیام است، همسرم هم نیاز به عمل شبکیه دارد و باید به خارج برای درمان برود، که قادر به انجام آن نیستیم، فرزندانمان خارج از سرزمینمان هستند و ما نمیتوانیم برای دیدارشان خارج شویم.
بیش از پنج هزار شهروند در غزه زندگی میکنند که بهدلیل تکبر و دیگرآزاری رژیم صهیونیستی هیچ مدرک شناسایی ندارند، زیرا این رژیم مانع صدور مدرکی که سبب تسهیل تردد و تدابیر داخلی شود، میشود.
«محمد المقادمه» سخنگوی مطبوعاتی شورای امور شهری به خبرنگار تسنیم میگوید: این موضوع (جلوگیری از صدور مدرک شناسایی) را بهحالت تعلیق درآورند که بهدستور نخست وزیر رژیم صهیونیستی بوده لذا این موضوع اکنون دیگر به یک تصمیم سیاسی تبدیل شده است و فکر میکنم که این کار را کردهاند تا در آینده بتوانند از آن بهعنوان اهرمی در هر مرحله سیاسی در قالب تسهیلات یا آنچه رژیم صهیونیستی از آن به تسهیلات یاد میکند، بهرهبرداری کنند.
مقامات رژیم اشغالگر صهیونیستی همچنان مرتکب جنایات ضدبشری در حق فلسطینیها میشوند و جامعه بینالمللی همچنان با سکوت خود به این رژیم برای ادامه ارتکاب جنایات در حق ملت فلسطین کمک میکند.
حتی فلسطینیهایی که مدرک شناسایی دارند، برای رفت و آمد به نوار غزه مشکل دارند، چه برسد به آنهایی که هیچ مدرکی ندارند.
نظر شما