به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، همزمان با آغاز دهه فجر، سه طرح آموزشی در آموزشگاه استثنایی امید آرانوبیدگل به بهره برداری رسید
در این آیین که با حضور مدیر آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان، فرماندار و مسؤولان شهرستان آران و بیدگل برگزار شد، سه پروژه آموزشی شامل افتتاح سایت کامپیوتری آموزشگاه، تجهیزات آشپزخانه کارگاه مهارت های پیش حرفه ای و کلاس های نوسازی شده آموزشگاه با اعتبار 600 میلیون ریال به بهره برداری رسید.
معلول واقعی کسی است که آیات الهی را نمی بیند
امام جمعه آران و بیدگل در این مراسم، خدمت به دانش آموزان توانیاب را بیار بارزش خواند و تصریح کرد: امروز توفیق داریم در جمع بهشتیان و فرشته های روی زمین باشیم و این ها نزد خداوند بسیار عزیز هستند.
آیت الله سید محمد موسوی افزود: امروز ما آمده ایم از این دانش آموزان درس بگیریم، معلول واقعی کسانی هستند که آیات خدا را گوش نمی دهند و اهل معصیت و گناه هستند.
وی افزود: کسانی که به ظاهر معلول اند و ناتوانی ذهنی دارند در واقع معلول نیستند، معلول و نابینا کسی نیست که از قوه بینایی محروم باشد، نابینای واقعی کسی است که کوردل است و آیات الهی را نمی بیند.
پیشرفت و نگاه جدیدی نسبت به دانشآموزان استثنایی احساس می شود
محمد معدندار مدیر آموزش و پرورش آران و بیدگل نیز در این مراسم، نقش خیرین در کمک به توانمند کردن دانشآموزان استثنایی را مهم خواند و افزود: ایجاد فضای آموزشی مناسب و فراهم کردن تجهیزات مورد نیاز خاص این دانش آموزان در اعتلای سطح آموزشی و فرهنگی توان یابان این آموزشگاه مؤثر است.
وی فعالیت کادر اجرایی و معلمان دانشآموزان استثنایی امید آران و بیدگل را مناسب توصیف کرد و افزود: پیشرفت و نگاه جدیدی نسبت به دانشآموزان استثنایی در سطح مسؤولان و مردم شهرستان آران و بیدگل احساس می شود که امیدواریم این موضوع اعتلای این آموزشگاه و دانش آموزان آنان را به همراه داشته باشد.
مساعدت 1 میلیارد و 800 میلیون ریالی خیّران به آموزشگاه امید در سال گذشته
مدیر آموزشگاه استثنایی امید آران و بیدگل هم در این مراسم گفت: نگاه جامعه به دانش آموزان جامعه باید همان نگاهی باشد که برای دانشآموز عادی قائل است و احترام به او نه با نگاه ترحم آمیز بلکه برای توانمندیاش باشد.
فاطمه باقری افزود: مسؤولان متعهد اند آموزش را برای همه عملیاتی کنند و این امر بدین معنا است که همه حق دارند از آموزشو پرورش بهرهمند شوند و دانشآموز استثنایی هم از این حق برخوردار است.
وی افزود: آموزشوپرورش استثنایی هفت گروه دانشآموزان آسیبدیده شنوایی، بینایی، جسمی حرکتی، دچار اختلال یادگیری، چند معلولیتی، اوتیسم و کمتوان ذهنی را در بر میگیرد.
مدیر آموزشگاه استثنایی امید آران و بیدگل نقش مساعدت خیرین را در افزایش توانمندی دانش آموزان مهم خواند و افزود: خیرین شهرستان در سال تحصیلی گذشته 1 میلیارد و 800 میلیون ریال و در نیمسال اول تحصیلی امسال 800 میلیون ریال به این آموزشگاه کمک کردند.
در پایان این مراسم، از 30 تن از خیران آموزشگاه امید آران و بیدگل با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از جمله صنایع دستی دانش آموزان تقدیر شد.
تلاوت قرآن توسط محمد صادق فکریان و خیر مقدم گویی و تشکر از خیرین و مسؤولان توسط حسین نصیرپور دانش آموزان آموزشگاه امید، اجرای سرود ملی به صورت دسته جمعی توسط دانش آموزان این آموزشگاه، دکلمه و متن خوانی سجاد موسوی دانش آموز ناشنوای آموزشگاه از دیگر برنامه های این همایش بود.
یادآور می شود، 80 دانش آموز دختر و پسر در سه مقطه پیش دبستانی، دبستان و متوسطه اول در آموزشگاه امید به عنوان تنها آموزشگاه استثنایی شهرستان آران و بیدگل تحصیل می کنند.
نظر شما