به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ مهدی شادنوش(9بهمن) در آستانه ایام دهه فجر درنشست با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت:برای بهره برداری از این پروژه ها ۳۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
شادنوش همچنین از کلنگ زنی ۷۲ پروژه با پیش بینی ۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیز در تمام شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان خبردادواظهار امیدواری کرد: این پروژه ها در دههفجر سال آینده یا هفته دولت و حداکثر تا پایان سال 96 به بهرهبرداری برسند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با بیان اینکه از این تعداد پروژه ٢٨ پروژه در دامغان، ٩پروژه در گرمسار، هشت پروژه در سمنان، هشت پروژه در آرادان و هشت پروژه نیز در شهرستان مهدیشهر کلنگزنی می شوند اضافه کرد: البته عملیات اجرایی 12پروژه نیز آغاز شده است.
وی با اشاره به کلنگ زنی پروژه عمرانی دیگرنیز در مجتمع آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان علاوه بر این ۷۲ پروژه ادامه داد: دانشگاه پرستاری و مامایی و کتابخانه مرکزی و سایت کامپیوتر این دانشگاه با اعتبار ۶۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی خواهد شد.
بهره برداری کلینیکهای ویژه در شهرستان های سمنان، گرمسار و مهدیشهر
شادنوش به افتتاح وبهره برداری از کلینیکهای ویژه در شهرستان های سمنان، گرمسارو مهدیشهر درایام الله دهه مبارک فجر اشاره کردوگفت:از زمان ورود خود به دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به فکر راه اندازی کلینیکهای ویژه در شهرستانهای مختلف این استان بودم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه بیشترکلینیکهای ویژه قبلی در ساختمانهای قدیمی دانشگاه به بهرهبرداری رسیده بودند اظهارداشت: این سه کلینیک جدید در ساختمانهای جدید ساخته شده و از این روز در ساخت و معماری آنها به نیازهای و ملزومات یک کلینیک ویژه توجه شده است.
وی با بیان اینکه ساختمان مختص کلینیک ویژه درشهرستان سمنان با زیربنای یک هزار و ۹۰۰ مترمربع و در شهرستان های گرمسار و مهدیشهر هر کدام با زیربنای ۷۵۰ مترمربع راه اندازی شده وبه مردم خدمات ارائه می دهد اضافه کرد: دانشکده علوم غذایی و دارویی در آرادان نیز در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
شادنوش از بهره برداری ۴۰۰ ظرفیت خوابگاه دانشجویی نیز در پردیس دانشکده پیراپزشکی سرخه در دو بخش برادران و خواهران، افتتاح پایگاههای سلامت شهری و مسکن مهرشهرستان گرمسار، پایگاه سلامت شهری، پایگاه مراقبت سلامت در مسکن مهر و مرکز جامع خدمات سلامت شهرستان سمنان ،بهره برداری پایگاه مراقبت سلامت و پایگاه سلامت شهری در دامغان خبردادوگفت: با تکمیل طرحهایی که در دهه مبارک فجر در استان سمنان به بهرهبرداری خواهد رسید، زیرساختهای بهداشتی استان سمنان بهصورت تملکی و شبکه بهداشت بهطور کامل شکل میگیرد.
همه پروژههای نیمهتمام حوزه سلامت از دولت قبل تا سال گذشته به پایان رسید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان ادامه داد: با تکمیل این طرحها تا ۳۵ سال آینده حوزه سلامت استان سمنان از نظر زیرساختهای فیزیکی در بخش بهداشت و درمان مشکلی نخواهد داشت.
شادنوش تصریح کرد: تمرکز مدیریت حوزه سلامت بعد از ایجاد این زیرساختها، بیشتر بر زیرساخت های نرم افزاری و ارتقاء کیفی خدمات بهداشتی، درمانی و پزشکی است.
وی با اشاره به توسعه همه جانبه در حوزه های بهداشتی درمانی و آموزش پزشکی اظهار داشت: ما در حوزه سلامت با شتاب خوبي در حال حرکت هستیم.
شادنوش تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی سمنان در حوزه سلامت دستاوردهاي خوبي در بين دانشگاههاي سراسر كشور به دست اورده و اين نتيجه تلاش شبانه روزي خادمان حوزه سلامت در استان است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی استان سمنان از قرار گرفتن این دانشگاه در شمار ۱۰۰ دانشگاه برتر کشور به عنوان یک دستاورد مهم این دانشگاه در سالجاری نام برد و گفت: این دانشگاه در رتبهبندی اخیر در رتبه ۹۸ قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه همه پروژههای نیمهتمام حوزه سلامت که از دولت قبل مانده بود در سال گذشته به اتمام رسید افزود: همه پروژههای بهرهبرداری شده سالجاری همه در دولت یازدهم کلید خوردهاند.
ایجاد عدالت نسبی در حوزه درمان با اجرای طرح تحول سلامت
شادنوش به اجرای طرح تحول نظام سلامت در دولت تدبیر وامید به عنوان رویکرد مهم این دولت،اشاره ای داشت و گفت: با اجرای این طرح، عدالت نسبی در حوزه درمان کشور ایجاد شده و اهداف نظام در حوزه درمان و بهداشت جامعه تا حد زیادی محقق شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان ابعاد مختلف طرح تحول نظام سلامت مانند حوزه بهداشت، اضافه کرد: با اجرای این طرح و رسیدگی به مسائل مختلف، در حال حاضرهیچ کدام از مراکز بهداشتی کمبود دارویی و مکمل های دارویی ندارند.
وی با اشاره به تحقق هدف طرح تحول نظام سلامت برای تقبل هزینه شش درصدی در شهرها و سه درصدی برای روستائیان از سوی بیمار برای درمان، یادآور شد: شرایط حوزه بهداشت و درمان استان سمنان در حال حاضر به گونه ای است که می توان ادعا کرد هیچ فردی نیست که به خاطر مسایل مالی در استان پیگیر وضعیت درمانی خود نباشد.
شادنوش افزود: در سه سال گذشته به اندازه ۹ سال در حوزه بهداشت و درمان در کشور و استان سمنان فعالیت شده است.
مطالبات بیمه ای بزرگترین چالش در حوزه سلامت
رئیس دانشگاه علومپزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه علی رغم کارهای بسیار مثبت دولت تدبیر و امید در حوزه بهداشت و درمان که در دولتهای قبل بیسابقه بوده و همچنین رضایت مردم اظهار داشت: بزرگترین چالش در حوزه سلامت را میتوان مطالبات بیمه ای عنوان کرد.
وی عملکرد بیمه ها و تامین اجتماعی در طرح تحول سلامت را نامطلوب دانست وادامه داد: متاسفانه بخاطر تحمیل هزینه های سنگین و عدم وصول مطالبات، برخی از استانها تصمیم گرفتند از پذیرش بیماران در بیمارستانهای دانشگاه در شهرهایی که بیمارستانهای تامین اجتماعی وجود دارد خودداری کنند.
شادنوش مطالبات بیمه ای دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان را ۸۵۰ میلیارد ریال ذکر کردوگفت: از این مقدار ۴۵۰ میلیارد ریال مربوط به تامین اجتماعی است.
رئیس دانشگاه علومپزشکی استان سمنان از عدم وصول مطالبات بیمارستانهای این دانشگاه از تامین اجتماعی انتقاد کردوگفت:در حالی که اگر یک یا چند روز حق بیمه پرداختی سازمانها به تامین اجتماعی به تعویق بیفتد سیستم های نظارتی به سرعت وارد عمل می شوند این نظارت در بحث معوقات دیده نمی شود.
وی حوزه درمان و سلامت رامحل تسویه حسابهای مالی دستگاه ها ندانست و ادامه داد: سوال ما از سازمان تامین اجتماعی این است که حق بیمه های پرداختی مردم به این سازمان چقدر است و در کجا هزینه می شود؟
شادنوش ادامه داد: به عنوان مدیر حوزه سلامت استان آمادگی دارد با مدیران این سازمان در این خصوص مناظره کنم.
نظر شما