به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، طالب ریفاعی، دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی در نشست خبری که در حاشیه هفدهمین کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری برگزار شد، گفت: سازمان ملل متحد و سازمان جهانی جهانگردی به عنوان کارگزار معتقدند هیچ نزاع و جنگی نباید صورت گیرد و چیزی به نام دیوار و مرزبندی نباید وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه سازمان ملل متحد مرجع قانونگذار نیست و در موضعی نیست که قوانین را برای اصلاح نظم بخشد، اظهارداشت: به دنبال مرامنامهای اخلاقی هستیم که میتواند از مرزهایی که باعث جدایی ملتها میشود جلوگیری کند.
ریفاعی با اشاره به سخنان رئیس جمهور ایران در افتتاحیه کنوانسیون گوش، اظهارداشت: آقای روحانی اشاره کرد که فرهنگ و ملتها در کنار هم هستند نه در مقابل یکدیگر و سفر و گردشگری آن چیزی است که ملتها را به هم نزدیک میکند.
دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی تصریح کرد: به نظر من، موضوع مرزبندی نباید اتفاق بیافتد چراکه جداسازی سیاستی است و باعث آسیب میشود و آیندهای را رقم نمیزند.
وی با بیان اینکه در هر بار سفر به ایران با جاذبه های بکر و جدید گردشگری آن آشنا می شوم، خاطرنشان کرد: ایران مرجع تاریخ و فرهنگ است و همواره یکی از مکانهای تاریخی که مورد بازدید گردشگران قرار میگیرد این کشور است. هر کسی هم که میخواهد از جاده ابریشم عبور کند، حتما ایران را میبیند.
دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی با بیان اینکه قبل از آنکه غرب به مفهوم گردشگری پی ببرد، ایران به این مفهوم رسیده بود، اظهار کرد: در سالهای گذشته ایران در صنعت گردشگری جایگاه شایستهای نداشت، اما کنفرانس امروز میتواند تعیین کننده بسیار سادهای باشد تا ایران بار دیگر به صنعت گردشگری برگردد و در جایگاه شایسته خود قرار گیرد.
ریفاعی با اعلام این پیام که ایران به صنعت گردشگری بازگشته است، از رسانههای حاضر خواست تا این پیام را در سطح گسترده به دنیا منتقل کنند.
نظر شما