آیت الله علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، امروز ( 9 بهمن) درباره نقش مساجد در بروز و ظهور انقلاب اسلامی، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: انقلاب اسلامی با حضور اقشار و صنوف مختلف مردم نظیر دانشگاهیان، بازاریان، کارگران و ... به پیروزی رسید.
وی اظهار کرد: عمده بار انقلاب و هزینه پرداخت بر عهده متدینین و اهل مساجد بود و این اشخاص بودند که در خیابان ها در صفوف راهپیمایی ها، مقاومت کردند و مورد هدف گلوله نظام شاهنشاهی قرار گرفتند.
آیت الله معلمی بیان کرد: حرکت های ضد نظام شاهنشاهی از مساجد آغاز می شد و انقلابیون بعد از تظاهرات به این پایگاه الهی می رفتند بنابراین نقطه آغاز و تداوم انقلاب از این پایگاه های الهی بود.
وی ابراز کرد: امام خمینی(رحمت الله علیه)، مسجد را به عنوان سنگر یاد کردند و بر حفظ آن، تاکید داشتند که این مهم بیانگر اهمیت این مکان ها به عنوان سنگر برای به پیروزی رسیدن انقلاب است.
امام جمعه قائم شهر گفت: مساجد، مرکز تصمیم گیری ها برای پیشبرد امور و اهداف انقلاب اسلامی ایران بود و این کانون هم مکان پرستش و بندگی خدای رحمان و همچنین محل حضور اقشار مختلف مردم در مراحل مختلف انقلاب اسلامی ایران بودند.
وی اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس، بسیج نیروها جهت کمک مردمی به جبهه های حق علیه باطل از مساجد آغاز می شد و نه از سالن ها و میدان های ورزشی بنابراین نقش مساجد در پیروزی انقلاب و بعد از آن، نقش کلیدی و تاثیرگذار بوده و است.
ابو شهیدین معلمی بیان کرد: در مکان های مختلف کشور، مساجد نقش مهمی در پیروزی انقلاب داشتند که در قائم شهر مسجد صبوری، مرکز تجمع نیروهای انقلابی بود و همچنین در مساجد عشقی و عادلانی، مومنین حضور می یافتند و با استفاده از فرصت ها، مباحث انقلاب می شد.
وی ابراز کرد: ادامه نهضت حرکت های انقلابی و حضور در صحنه از مساجد اعلام می شد و به اطلاع مردم می رسید و در تهییج انقلابیون، نقش مهمی داشت.
آیت الله معلمی گفت: در شهرستان جویبار مسجد فقیه محله و در بابل، مساجد کاظم بیگ و صدر که بعد از پیروزی انقلاب به مدرسه خاتم الانبیاء نامگذاری شد، نقش ارزشمندی را در پیروزی انقلاب بر عهده داشت.
نظر شما