تمرکز انگلیس روی تجارت با ایران/ایران؛ بازار هدف صادراتی انگلیس در سال ۲۰۱۷

خبرگزاری شبستان:روابط ایران و انگلستان از سابقه ای طولانی برخوردار است؛ توجه به برقراری مراودات تجاری میان کشورمان و انگلیس تا جایی پیش رفته است که ایران در زمره‌ بازارهای هدف صادراتی انگلیس در سال ۲۰۱۷ میلادی قرار گرفته است.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: روابط ایران و انگلستان از سابقه ای طولانی برخوردار است. روابط دو کشور در طول مقاطع مختلف تاریخی، متأثر از شرایط و تحولات سیاسی داخلی، منطقه ای و بین المللی و مبتنی بر یک روابط سینوسی همراه بوده است. پسابرجام فرصتی را برای ارتباطات دوباره میان ایران و انگلستان بر پایه منافع اقتصادی و تجاری مشترک ایجاد کرده است و در این مسیر دیدارهایی نیز میان شخصیت های سیاسی هر دو کشور صورت گرفته است و در حال حاضر فعالان اقتصادی انگلیسی آماده همکاری‌های تجاری با ایران هستند.

 

بنابراین گزارش، توجه به برقراری مراودات تجاری میان کشورمان و انگلیس تا جایی پیش رفته است که ایران در زمره‌ بازارهای هدف صادراتی انگلیس در سال 2017 میلادی قرار گرفته است. ایرنا در این زمینه به نقل از گزارش وزارت تجارت بین‌الملل انگلیس نوشته است: "این کشور در سال جدید میلادی 50 بازار هدف صادراتی مشخص کرده است. دولت انگلیس از صاحبان تجاری این کشور خواسته است که به دنبال به دست آوردن بازارهای جدید و نیز جذب تقاضا برای کالاها و خدمات بریتانیا باشند. سهم صادرات از تولید ناخالص داخلی انگلیس بالغ ‌بر 511 میلیارد پوند برآورد شده و بدین منظور وزارت تجارت بین‌الملل این کشور فرصت‌های تجاری و اقتصادی در 20 حوزه مختلف در بیش از 50 بازار هدف صادراتی برای صاحبان تجاری این کشور مشخص کرده است. این وزارتخانه با مشخص کردن فرصت‌های تجاری در بازارهای یاد شده، کمک‌های لازم را به شرکت‌های انگلیسی در بازارهای خارجی به عمل خواهد آورد.

 

کشور بریتانیا در بسیاری از بخش‌ها از جمله در خدمات مالی و فناوری از جمله کشورهای سرآمد است و وزارت تجارت بین‌الملل در حال حاضر بیش از 50 کشور که می‌توانند از تخصص‌های بریتانیا استفاده کنند، مشخص کرده است ضمن اینکه به همکاری خودمان برای کشف فرصت‌های تجاری بیشتر در سایر کشورهای جهان ادامه خواهیم داد. علاوه بر ایران، حوزه آفریقا، استرالیا، جمهوری آذربایجان، بلژیک، برزیل، کانادا، شیلی، چین، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان، کشورهای حوزه خلیج‌فارس، هنگ‌کنگ، هند، اندونزی، عراق، ایتالیا، ژاپن، قزاقستان، مالزی، هلند، نیوزیلند، عمان، فیلیپین، سنگاپور، کره جنوبی، اسپانیا، سوئد، تایوان، تایلند، تونس، ترکیه و آمریکا از جمله بازارهای هدف این کشور بشمار می‌آیند."

 

یادآور می شود: ۷۶ درصد زمین‌های انگلستان زیر کشت هستند و اگرچه عده کمی از جمعیت این کشور به کشاورزی مشغول هستند اما تولیدات آنها، علاوه بر تأمین نیازهای داخلی به خارج نیز صادر می‌شوند. محصولات مهم کشاورزی بریتانیا عبارت‌اند از گندم – جو – سیب زمینی – گوجه فرنگی – نیشکر و سبزیجات. این کشور دارای چراگاه‌های دائمی زیادی است که در آنها گوسفند، گاو و طیور پرورش می‌یابد. در اقتصاد بریتانیا، صیادی و جنگلداری جایگاه ویژه‌ای دارد. ذخایر معدنی آن شامل زغال سنگ که در تولید برق بکار می‌رود؛ نفت خام و گاز طبیعی که در مراکز صنعتی، تجاری و مسکونی به مصرف می‌رسند و منیزیم، فسفات – مس و آنتیموان است. صادرات این کشور که شامل گوشت – لبنیات – کالاهای الکترونیکی - ماشین آلات صنعتی - اتومبیل - کشتی – قطعات و موتور هواپیما - غلات – تنباکو و نفت خام می‌باشد.

کد خبر 604755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha