به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، عباس تابش امروز (۶ بهمن) در همایش معرفی و نحوه بهره گیری از سامانههای مرتبط با قاچاق کالا و ارز در خراسان جنوبی اظهار داشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت متولی ساماندهی توزیع کالا در کشور است.
وی با بیان اینکه وزارت صنعت و معدن وظیفه شفاف سازی و روان سازی شبکههای تولید را در کشور بر عهده دارد، گفت: این وزارت در خصوص شفاف سازی اقدامات بسیاری را در دست اقدام دارد و اولین اقدام این وزارت بحث ساماندهی تبلیغات است.
مدیرکل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه ترغیب به مصرف کالاهای تولید داخل یکی از راههای خروج از رکود است، تصریح کرد: باید برای آشنا شدن مردم با کیفیت کالاهای تولید داخل، کار کنیم.
تابش با توجه به اینکه باید مردم به کالاهای تولید داخل اعتماد کنند، ادامه داد: برای آشنا شدن مردم با کالاهای تولید داخل باید اقدام به برندسازی کنیم و برند را ما بیشتر برای کالاهای تولید داخل نیاز داریم.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از اقدامات در حوزه شفاف سازی بحث توسعه کمی و کیفی فروشگاههای زنجیره ای است، افزود: در حال حاضر سهم فروشگاههای زنجیره ای در کشور نسبت به نظام خرده فروشی از 5 درصد به 8 درصد رسیده است و در برنامه توسعه ششم این مقدار به 20 درصد خواهد رسید.
مدیرکل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه به دنبال تبیین شاخصهای رتبه بندی برای فروشگاههای زنجیره ای هستیم، گفت: در کشور حدود 2 هزار شعبه و 60 شرکت در خصوص فروشگاههای زنجیره ای داریم.
تابش به موضوع راه اندازی سامانه شرکتهای پخش کالا اشاره کرد و افزود: شرکتهای پخش کالا را در فاز اول ساماندهی کردیم و در فاز دوم بحث رصد کالاها مدنظر است که تا پایان سال جاری عملیاتی خواهد شد.
وی با اشاره به راه اندازی سامانههای متاثر از قانونهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: این بخش 38 زیر سامانه دارد و بحث شناسه دار کردن کالاها را هدف گیری می کند.
نظر شما