به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، سردار عزیزالله ملکی ظهر امروز در نشستی با خبرنگاران تصریح کرد: کارشناسان پلیس امنیت عمومی و اخلاقی نیروی انتظامی استان هرمزگان در راستای طرح سالم سازی فضای مجازی با شگردهای پلیسی و مهندسی موفق به شناسایی کانال ها و گروههای شدند که در شبکه های اجتماعی فعالیت های ناسالمی داشتند.
وی با بیان اینکه در اجرای این طرح 3هزار و پانصد اکانت به دام فیلتر پلیس فتا افتاد، خاطرنشان ساخت: افراد فعال در این کانال ها و گروهها در فضای مجازی به تشویش اذهان عمومی بر علیه مسوولان، نشر اکاذیب، اخلال در نظم عمومی، ایجاد رعب و وحشت در جامعه، اشاعه و انتشار مطالب ضد فرهنگی و غیراخلاقی و تبلیغات نامتعارف و غیرمجاز در حوزه اماکن عمومی می پرداختند.
به گفته فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان براساس بندهای الف و ب فهرست مصادیق محتوایی فضای مجازی، 36نفر از مدیران و اعضای کانال های تلگرامی با تشکیل پرونده قضایی مورد تعقیب قرار گرفته و دستگیر شدند.
مقام ارشد انتظامی در هرمزگان از فضای مجازی به عنوان هم فرصت و هم تهدید نام برد و از شهروندان خواست برای ترویج فرهنگ اسلامی و مقابله با سواستفاده کنندگان، آگاهانه و با ذهن های بیدار، هرگونه تخلف و جرم را در کمترین زمان به مراجع انتظامی و یا سایت پلیس تولید و تبادل اطلاعات ناجا(فتا) اطلاع رسانی کنند.
بر پایه این گزارش، رئیس کل دادگستری هرمزگان نیز روز گذشته در گفتگو با رسانه ها از انسداد برخی کانال های تلگرامی غیرمجاز به دستور مقامات قضایی استان خبر داده بود.
حجت الاسلام صادق اکبری اعلام کرد که این کار به دنبال افزایش سطح مطالبات عمومی مردم در این باره و با هدف برخورد با مجرمان فضای مجازی و حمایت از کیان خانواده و جامعه اسلامی و پالایش این فضا از محتوای غیراخلاقی و مجرمانه صورت گرفته است.
به گفته وی گسترش روز افزون شبکههای اجتماعی در کنار مزایای آن، آسیبهای فراوانی از جمله نشر محتوای ضد اخلاقی و ضد ارزشی و تضعیف بنیان خانواده را دارد.
رییس کل دادگستری هرمزگان هشدار داد: دستگاه قضایی با افرادی که با اهداف خاص و هنجارشکنانه در فضای مجازی فعالیت و مطالب ضد فرهنگی و غیر اخلاقی منتشر می کنند، به شدت برخورد خواهد کرد.
نظر شما