برخی از بانوان، مسجد را مِلک خود می‌دانند

خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام و المسلمین احتشام حسینی؛ امام جماعت مسجد صاحب الزمان (عج) گفت: برخی از نمازگزاران در مساجد، رفتارهای غیر اسلامی دارند، مثلا بخشی از مسجد را مِلک خود می دانند و اجازه نمی دهند که کسی غیر از خودشان، در آن‌جا نماز بخواند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم احتشام حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، گفت: شارع مقدس مخالفتی برای حضور بانوان در مساجد ندارد و تبعیضی در این زمینه میان خانم ها و آقایان قایل نیست.

 

وی حضور بانوان در مساجد را در تربیت صحیح فرزندان و تعالی فرهنگی جامعه، مفید دانست و افزود:  گاهی برخی از نمازگزاران از جمله بانوان کهنسال که حضورشان، زینت‌بخش مساجد است، رفتارهای غیر اسلامی دارند برای نمونه، مثلا بخشی از مسجد را مِلک خود می‌دانند و اگر کسی غیر از خودشان بخواهد در آن‌جا نماز بخواند، برخورد تندی با او می‌کنند، این در حالی است که روایت است اگر وارد مسجد شدی و فردی، مهری را در محلی قرار داد اما تا رکوع نخست امام جماعت نیامد، فرد تازه وارد می‌تواند در آنجا نماز بخواند.

 

یاد نگرفتن فرهنگ حضور در مساجد، آسیب‌زا است

امام جماعت مسجد صاحب الزمان (عج) ندانستن فرهنگ رفتن به مساجد و حضور در آن ها و تلاش نکردن برای یادگیری آن را آسیب‌زا دانست و خاطرنشان کرد: پیشرفت جامعه و گسترش اسلام با حضور زنان در این عرصه تحقق یافت، برای نمونه حضرت خدیجه (س) با آن اخلاق کریمانه، تمام دارایی خود را تقدیم اسلام کرد.

 

 

احتشام حسینی با بیان اینکه گاهی نمی‌توان رفتارهای زیان آور برخی کهنسالان را اصلاح کرد، اضافه کرد: مسئولان مراکز و نهادهای مسجدی می‌توانند با برگزاری کلاس‌ها و نشست‌های آموزشی، این فرهنگ نادرست را اصلاح کنند.

 

وی با اشاره به حضور و فعالیت گسترده بانوان در مسجد صاحب الزمان (عج) گفت: مرحومه حاجیه خانم کدخدایی (معروف به حکاکان) که سال‌ها در حسینیه احتشام، کلاس‌های دینی و فرهنگی برگزار می‌کردند، این کلاس ها را به مسجد صاحب الزمان (عج) منتقل کردند و امیدواریم خانم‌های جوان، بتوانند راه ایشان را ادامه دهند.

 

 

وی حضور جوانان را در مساجد برای آشنایی با آموزه‌های دین، معارف قرآن و اخلاق اسلامی، ضروری دانست و گفت: مرحومه کدخدایی با راه‌اندازی کتابخانه، صندوق قرض‌الحسنه و گردآوری کمک‌های مالی برای بیماران، فقرا و ایتام، نمونه یک بانوی فعال و ممتاز مسجدی بودند.

 

 

 

کد خبر 602569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha