به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، دکتر محمدرضا مجدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، امروز ( 26 مرداد) در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر مراکز بهداشتی و درمانی استان که با حضور اعضا در محل سالن شهید رجایی ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد، از اجرای طرح انطباق در حوزه های بهداشتی و درمانی این استان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح بانوان می توانند از تخصص پزشک زن و آقایان هم از طبابت طبیبان مرد بهره ببرند.
قائم مقام وزیر بهداشت در استان خراسان شمالی به برنامه های تدوین شده این دانشگاه برای احیای امر به معروف و نهی از منکر در طول سال 90 اشاره کرد و برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی شیوه های درست امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری همایش هایی با محوریت این دو فریضه دینی و عفاف و حجاب، برپایی نشست های توجیهی ویژه رابطان امر به معروف و نهی از منکر و مسئولان فرهنگی و نیز برگزاری مسابقات فرهنگی در این خصوص را از اهم این برنامه ها نام برد.
علیرضا صحراگرد، معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و در این راستا با استناد به احادیث گهربار از ائمه اطهار بر احیای این مهم در جامعه تأکید کرد.
معاون ادارات و کارخانجات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی همچنین با تأکید بر اینکه می بایست ذهن جامعه را به توجه بر این دو فریضه بنیادین دینی حساس کنیم، افزود: لازم است هم در حوزه فردی و هم در حوزه اجتماعی مراقبت ها در این رابطه افزایش یابد.
وی با تصریح اینکه تغییرات اجتماعی روند سریعی را طی می کند خواست تا تعریف های فرهنگ سازی چون امر به معروف و نهی از منکر به همان سرعت ثبت و اجرایی شود.
صحراگرد به اهمیت نقش پزشکان و فعالان حوزه بهداشتی و درمانی در جامعه اشاره کرد و آن را کلیدی و اثر بخش به ویژه در احیای معروفات و زدودن منکرات عنوان کرد.
وی به افتخارات و درخشش جهانی کسب شده ایران اسلامی پس از پیروزی انقلاب اشاره و تصریح کرد: باید با احیاء معروفات و محو ناهنجاری ها و منکرات و تلاش بر ساری و جاری شدن این فرهنگ از آنچه که امروز کشور ما را به عزت جهانی رسانده پاسداری کنیم تا این ارزش ها بیش از پیش تقویت شود.
دکتر محمد پاکمهر، فرماندار شهرستان بجنورد نیز در ادامه با اشاره به اجرای طرح تذکر لسانی در بجنورد به عنوان یکی از 40 شهر پایلوت در کشور، اهمیت احیای این فریضتین را مورد تأکید و توجه قرار داد و گفت: این مهم لازم است ابتدا از مجموعه ادارات آغاز شود.
وی عنوان کرد: امر به معروف و نهی از منکر مقوله جدیدی نیست و همیشه در جامعه ساری و جاری است.
نماینده عالی دولت در شهرستان بجنورد، با اشاره به وسعت و گستردگی مجموعه بهداشتی و درمانی استان و نقش ارزنده این نهاد در جامعه خواست تا با عملیاتی شدن طرح تذکر لسانی و نیز احصاء مصادیق امر به معروف و نهی از منکر ابتدا در مجموعه های اداری، ترویج این فرهنگ در بطن جامعه تسری یافته و تبیین شود.
پایان پیام/
نظر شما