ابلاغ دستور العمل اجرایی پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت  دانشگاه علوم و معارف قرآن

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن با اشاره به برگزاری پانزدهمین جشنواه قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف گفت: دستور العمل اجرایی این جشنواره به تمامی دانشکده های این دانشگاه ابلاغ شد.

حجت الاسلام علی قاسمی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به برگزاری پانزدهمین جشنواه قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف گفت: دستور العمل اجرایی این جشنواره به تمامی دانشکده های این دانشگاه ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه این دوره از جشنواره در بخش های مختلف شفاهی، کتبی، پژوهشی، فناوری، هنری و ادبی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو مرحله دانشکده ای و سراسری برگزار شده و نفرات برتر دانشجویان به سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان ایران معرفی خواهند شد.

حجت الاسلام قاسمی با بیان اینکه جشنواره پانزدهم در 51 رشته برگزار می شود، اظهار کرد: این جشنواره با هدف توسعه فضاي معنوي و قرآني در دانشکده های علوم قرآنی و تشويق آنها به سوی فعاليت‌ هاي قرآني و عترت، گسترش مفاهيم، آموزش‌ها و پژوهش ‌هاي قرآن و عترت، تعميق نگرش اهل هنر و ادب به قرآن كريم و سيره معصومين برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن با اشاره به برگزاری این جشنواره در بخش های دانشجویی، کارکنان و اساتید دانشگاه تصریح کرد: در بخش شفاهی علاوه بر رشته های جشنواره سراسری دانشگاهیان کشور رشته های تدریس حفظ قرآن، تدریس روخوانی و روانخوانی قرآن، تجوید، حفظ 1 و 3 جز، قرائت تحقیق و ترتیل و ترجمه قرآن اضافه شده است.

وی با بیان اینکه رشته های تحقیق و ترتیل و حفظ کل قرآن به بخش اساتید افزوده شده است، ادامه داد: در بخش کارکنان نیز علاوه بر تحقیق و ترتیل، حفظ و ترجمه سوره حجرات، حفظ سوره واقعه و جز 30، 3 و 15 نیز اضافه شده است.

حجت الاسلام قاسمی افزود: در بخش کتبی رشته های آشنایی با احادیث اهل بیت(ع) ، مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن، آشنایی با ترجمه و تفسیرقرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین(ع)، احکام، پرسمان قرآنی و اخلاق مورد امتحان قرار می گیرند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم و معارف خاطرنشان کرد:  مقاله نویسی، بررسی و نقد کتاب، تلخیص کتاب، نشریات قرآنی، رشته های بخش پژوهشی و تولید نرم افزار و اپلیکیشن، کانال شبکه های مجازی نیز رشته های بخش فناوری هستند.

وی با اشاره به رشته های بخش ادبی این جشنواره گفت: رشته های شعر، داستان نویسی، نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی و همچنین رشته های هنری نیز شامل خوشنویسی، نقاشی و تصویرگری آیات قرآن کریم،  عکاسی، تذهیب، فیلم کوتاه، معرّق و منبّت و طراحی پوستر می باشند و در بخش نشریات قرآنی نیز رشته ها شامل مصاحبه، گزارش، مقاله دینی و قرآنی، طرح روی جلد، گرافیک و صفحه‌آرایی رشته های بخش ادبی هستند.

حجت الاسلام قاسمی با بیان اینکه بخش دانشکده ای این جشنواره دهه فجر امسال در بخش شفاهی میان 22 دانشکده علوم قرآنی برگزار می شود، اظهار کرد: بخش کتبی در مرحله مقدماتی 12 اسفند برگزار شده و بخش کشوری جشنواره اوایل اردیبهشت 96 برگزار می شود.

کد خبر 600373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha