حجت الاسلام محمد علی رضایی، نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با ظهور وسایل ارتباط جمعی پیشرفته، فرایند آموزش از انحصار مدرسه و آموزشگاه ها خارج شده و دنیا به عرصه آموزشی تبدیل شده است، به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: امروزه عصر انفجار اطلاعات است و از نظر کارکردهای آموزشی رسانه ها نقش بسیار مهمی را در سطح جهان ایفا می کنند.
وی افزود: کارکردهای رسانهها با توجه به رسالت و مأموریت آن رسانه تعریف میشود و آن به این مفهوم نیست که به طور کامل کارکردهای رسانهها متفاوت از هم است و با توجه به تعریف رسانه مورد نظر در یک جامعه میتوان کارکرد و وظیفه اصلی آن را مشخص کرد و این امر مستلزم اتخاذ راهبردهای مناسب در جهت رسیدن به اهداف عملیاتی و کارکردی مورد نظر رسانه است که رسالت رسانه در جامعه اسلامی دفاع از مقدسات دینی در برابر رسانه هایی که قصد تضعیف دین را دارند، میباشد.
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین ویژگی رسانههای جمعی نهادی بودن آنها است که پیام درون یک نظام منسجم ارتباطی و با هدف اثر گذاری بر آگاهیهای مخاطب تهیه و ارسال میشود که هر رسانه با توجه به هدف و نوع رسالتش در این زمینه تلاش می کند.
جامعه امروز بدون وسایل ارتباط جمعی غیر قابل تصور است
حجت الاسلام رضایی تصریح کرد: جامعه امروز بدون وسایل ارتباط جمعی غیر قابل تصور است چرا که در طول تاریخ وسایل ارتباط جمعی برای جوامع مهم بوده و همواره دشمنان دین خدا، پیوسته در کمین بودند تا با دامن زدن به اختلاف ها و ایجاد تفرقه، یکپارچگی مسلمانان را از بین ببرند و راه نفوذ و تسلط خود را به درون آنها باز کنند ولی با وجود رسانه های پیشرفته و آگاهی دادن مردم همیشه دشمن در زمینه تضعیف فرهنگ اسلامی ناکام مانده است.
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی افزود: وجود پایگاه هایی همچون کانون های فرهنگی و هنری در کنار مساجد نیز می تواند نقش یک رسانه دینی و مذهبی را که با هدف تقویت روحیه دینی در بین جوانان و جذب آنان به مسجد فعالیت می کنند را به صورت موثر ایفا کند.
رسانه دینی، حافظ سلامت دین و جامعه/ اطلاع رسانی دینی بقای اسلام را تضمین می کند
حجت الاسلام رضایی با اشاره به اینکه رسانه دینی، حافظ سلامت دین و جامعه است و اطلاع رسانی دینی بقای اسلام را تضمین می کند، اظهار داشت: رسانه دینی همواره نقش ترویج فرهنگ دینی و وحدت آفرینی را در جوامع اسلامی ایفا کرده است.
نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رسانه می تواند با رعایت کردن جنبه های مثبت و منفی ایجاد وحدت کنند، گفت: رسانه اثرگذار ترین پایگاه دفاع از فرهنگ اسلامی جامعه است.
وی گفت: کانون های مساجد نیز در کنار رسانه دینی می تواند نقش سازنده ای در حفظ روحیه آمادگی و همکاری مردم با جبهه های نبرد داشته باشد و مساجد پایگاه سالمی برای تصمیم گیری دفاع از عقاید و ارزش های دینی در عرصه های مختلف است.
وجود رسانه های دینی همانند خبرگزاری شبستان در برابر رسانه هایی که قصد تضعیف دین و مذهب را دارند ضروری است
نماینده مردم تربت حیدریه با بیان اینکه خبرگزاری شبستان تاکنون در امر خبر رسانی و ترویج مسائل دینی در قالب اطلاع رسانی رسالتش را بسیار عالی انجام داده است، اذعان داشت: وجود رسانه های دینی همانند خبرگزاری شبستان در برابر رسانه هایی که قصد تضعیف دین و مذهب را دارند ضروری است.
حجت الاسلام رضایی ادامه داد: حضور جوانان و نوجوانان در پایگاه های معنوی مانند کانون های فرهنگی هنری مساجد مصونیت در برابر تهاجم فرهنگی است و تشکیلاتی مانند کانون های فرهنگی مساجد و رسانه دینی در کنار همدیگر می توانند باعث بصیرت و روشن بینی جوانان و تاثیرگذاری مثبت آنان بر خانواده های خود شوند.
وی خاطرنشان ساخت: بنابراین باید درصدد تقویت رسانه های دینی و فعالیت های فرهنگی نهادهایی مانند کانون های فرهنگی هنری مساجد باشیم تا با جذب نسل جوان به مسجد آنها را در میدان جنگ نرم از آسیب ها و تفکرات غلط غربی ها مسلح سازیم.
وی نقش رسانهها را در عصر امروز بسیار پر رنگ تر و سنگین عنوان کرد و گفت: رسالت رسانه های مختلف بر حسب هدف آن متفاوت است و هر رسانه با توجه به فرهنگ جامعه و اهداف خود در زمینه های مختلف با رسانه های دیگر به رقابت می پردازد و به وظیفه خود عمل می کند.
وی با بیان اینکه عملکرد رسانه دینی خبرگزاری شبستان در پیشبرد اهداف دینی و مذهبی خود در جامعه رضایت بخش بوده است، گفت: در همین راستا عملکرد مدیر مسئول و خبرنگاران خبرگزاری شبستان نمایندگی استان خراسان رضوی نیز در عرصه اطلع رسانی دینی در استان تاکنون قابل تقدیر است.
پایان پیام/
نظر شما