مهدی نادی، مدیر آموزش سازمان دارالقرآن الکریم در گفتوگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، با اشاره به اینکه در سراسر کشور و در هر استان، ادارهکل تبلیغات و ادارت تابع آن مشغول به فعالیت هستند، درباره آموزش مجازی قرآن گفت: در مجموع حدود 500 کارشناس قرآنی در این مراکز فعالیت میکنند که به ساماندهی کارهای قرآنی مشغول هستند.
وی با بیان این مطلب افزود: طی بررسی اجمالی در سال جاری، اعلام شد که برای این افراد باید دورههای آموزشی ارتقا در سطوح علمی و مهارتی برگزار شود. بر اساس برنامهریزی به عمل آمده، قرار بر این شد که هر 40 نفر در فاصله یک هفته در میان به تهران آمده و آموزش ببینند. در این کلاسها سطوح مختلف کار سازمان از طرحهای تبلیغی، ترویجی، آموزشی، برنامههای مالی و گزارشدهی طی دو روز آموزش داده میشود.
نادی در ادامه این مطلب اظهار کرد: اولین گروه از استانهای اردبیل، همدان، سمنان و قزوین به تهران آمدن و آموزشها و مهارتهای ویژه لازمه کارشناسان قرآنی را فرا گرفتند. در این کلاسها تلاش شد تا کادر متخصص تربیت شود و از اطلاعات آموزش داده شده آزمون گرفته میشود تا افراد تعیین سطح شوند. بعد از برپایی دوره افراد فرصت مرور اطلاعات را دارند که این رویکرد، آموزش ضمن خدمت محسوب شده و در پرونده آنان ثبت میشود.
وی با بیان اینکه این دورهها به صورت یک هفته در میان برگزار میشوند، گفت: این دورهها تا اواخر اردیبهشتماه 96 برگزار میشوند و کارشناسان کل استانها به تهران آمده و آموزش میبینند. محور این فعالیتها که به صورت مجازی است، سه موضوع را شامل میشود؛ اولین موضوع اینکه نوبت اول برگزار شده و کارگاهها در نوبت دوم و سوم ثبتنام میکنند.
نادی اظهار کرد: کارگاه مهارت سبک زندگی قرآنی برگزار شده است و سازمان فرهنگ و ارتباطات از ما درخواست کرده است که یک مرحله این آموزشها را در خارج از کشور برگزار کنیم. در این باره رایزنی فرهنگی نیز صورت گرفته و ثبتنام در حال انجام است.
وی از انجام دو موضوع دیگر در این برنامه یاد کرد و گفت: درگاه ثبتنام آموزش تجوید به صورت مجازی و صوت و لحن به صورت برنامریزی شده از این هفته باز میشود و دوره بلافاصله به دو صورت آفلاین و آنلایت برگزار خواهد شد.
نظر شما