به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل به نقل از روابط عمومی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، بهروز رزمی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل گفت: پروژه JNAF توسط اداره پست استان انجام میشود که در این طرح تمامی مناطق استان کدگذاری جغرافیایی میشود و هر مکان باید یک کد واحد استاندارد داشته باشد که به ترتیب مکان، فرد و کالا در آن شناسایی میشود.
وی عدم انجام آمایش سرزمین در کشور را بزرگترین ضعف در زمینه ساماندهی بخش «آی سی تی» عنوان کرد و افزود: متاسفانه به این مسئله توجهی انجام نشده است و در برنامهای که در حال برگزاری است، مناطق مختلف جغرافیایی استان در آن مورد بررسی قرار میگیرد و بعد از استعدادیابی سرمایهگذاری در آن انجام میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، ادامه داد: طی سالهای اخیر توجه ویژه ای در استان به مبحث «آی سی تی» شده است که ایجاد شغل و کارآفرینی با آورده بسیار کم نسبت به حوزه صنعت از مزایای این طرح است.
رزمی، بیان کرد: این طرح ظرفیت قابل توجهی در ایجاد اشتغال دارد که باید از این ظرفیت به نحو احسن استفاده شود.
وی از برگزاری منظم نشست اشتغال و کسب و کار در حوزه «آی سی تی» به صورت منظم در شهرستانهای استان خبر داد و افزود: مشاغل «آی سی تی» و ظرفیتهای آن به صورت کارشناسی و دقیق در این جلسات مورد بررسی قرار می گیرد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، عنوان کرد: آفت توسعه در کشور نبود ارتباط بین دانشگاه و بخشهای صنعتی است که با آموزشهای تخصصی در حوزه آیسیتی سعی بر حل این مشکل در آینده نزدیک داریم.
رزمی از مهمترین مشاغل حوزه «آی سی تی» تولید اپلیکیشین موبایل را ظرفیتی قابل توجه برای تولید محتوا دانست و افزود: در استان اردبیل در زمینه تولید محتوا نیاز به کارهای بیشتری وجود دارد و در این زمینه آمار مشخصی نداریم.
وی، اظهار کرد: نگاه مسؤولان استان در زمینه «آی سی تی» باید نگاه سازمانی باشد و این دیدگاه باعث پیشرفت در این زمینه خواهد شد و باید از دیدگاه هایی که مانع توسعه در استان میشود، پرهیز شود.
نظر شما