کمبود جا و امکانات مانع رشد و پیشرفت نیست

مدیر کانون امام حسن (ع) شهرستان داراب فارس معتقد است که کمبود جا و امکانات مانع رشد و پیشرفت نیست. بلکه همت، توسل و توکل به خدا مسیر فعالیت و اجرای مطلوب برنامه های اثرگذار را هموار می کند.

خبرگزاری شبستان: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در اقصی نقاط کشور حتی در نقاط مرزی و روستاها تشکیل شده اند و به فعالیت در زمینه های مختلف علمی، قرآنی، هنری و ورزشی می‌پردازند. با توجه به نبود مراکز فرهنگی و هنری جز کانون ها در این مناطق، خوشبختانه کانون های مساجد در روستاها بسیار موفق و کارآمد عمل کرده‌اند و این کمبود را جبران کردند. 

 

زینب سعادت یکی از مدیران موفق کانونی روستای استان فارس و متولد سال 1360 است و در حال حاضر به عنوان مدیر یکی از کانون های موفق منطقه داراب فارس فعالیت می کند.

 

وی که سطح دو حوزه علمیه را سپری کرده است، برگزاری طرح ریشه‌کنی بی‌سوادی قرآن، آموزش مباحث مهدویت و معارف ناب اسلام را از مهم‌ترین فعالیت های این کانون می داند که موجب شده است این کانون به عنوان کانون نمونه انتخاب شود.

 

وی برنامه های مفید این کانون در طول 10 سال فعالیت مستمر را عامل جذب نسل جوان و دستیابی به موفقیت دانست و گفت: بهترین دستاورد و ثمره فعالیت‌های کانون اجرای موفق طرح ریشه کنی بی سوادی قرآن است. بسیاری از افرادی که قرائت قرآن را فراگرفتند پس از مدتی هم توانستند بعد از ریشه‌کنی بی‌سوادی حافظ سه جزء قرآن شوند.

 

مدیر موفق کانون امام حسن (ع) تربیت حفاظ خردسال در کانون، قاریان، بازیگران تئاتر سرود و تواشیح و راهیابی اعضای کانون به دانشگاه‌ها را از دیگر موفقیت های این کانون امام حسن (ع) دانست.

 

وی با اشاره به طرح ریشه کردن بی‌سوادی قرآن بیان کرد: این طرح برای گروه‌های سنی مختلف از کودک، نوجوان تا بزرگسال اجرا شد و به مدت سه سال موفق به ریشه‌کن‌ کردن بی‌سوادی قرآن در روستای خود شدیم و بیش از 350 بانوی بی‌سواد و کم‌سواد موفق به یادگیری قرآن و حتی حفظ جزء قرآن شدند.

 

به گفته سعادت روستای شهرک ولی‌عصر لای زنگان داراب دو هزار و 500 نفر جمعیت دارد و خوشبختانه اهالی روستا استقبال خوبی از طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی کانون امام حسن (ع) به ویژه برنامه های دینی و قرآنی دارند که از آن جمله می‌توان به دوره‌های آموزشی مهدویت اشاره کرد.

 

مدیر موفق کانون امام حسن (ع) از برگزاری جلسات شیعه‌شناسی طی سه سال متوالی در ماه رمضان خبر داد و گفت: این جلسات پیرامون مباحث اصولی و اعتقادی با بررسی و ریشه‌یابی مسایل مختلف دینی و شناخت امامان و سیره آنان به صورت ویژه هر ساله در ماه رمضان برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به سایر دوره‌های آموزشی کانون یادآور شد: طرح رحمت ویژه مباحث قرآنی و سیره نبوی با همکاری حوزه علمیه و فرمانداری استان با حضور والدین در مهد کودک‌ها و مدارس اجرا شد. همچنین دوره‌های مختلف هنرهای دستی شامل خیاطی، روبان‌دوزی، گلدوزی، پته‌دوزی، قالی‌بافی، سرمه‌دوزی، کامپیوتر، زبان انگلیسی و ریاضی، مشاوره تحصیلی، فردی و اجتماعی از جمله دوره‌های آموزشی کانون امام حسن (ع) است.

 

به گفته سعادت دوره‌های فنی و حرفه‌ای، دعوت از پزشکان متخصص در زمان‌های مختلف، استفاده از اساتید موفق برای مشاوره و کمک به دانش‌آموزان در کانون برگزار می شود.

 

وی انتشار نشریه و ویژه‌نامه در مناسبت‌های مختلف از جمله ماه رمضان با عنوان «پیک رحمت»، در ایام فاطمیه با عنوان «یاس کبود»، در ایام رحلت امام خمینی (ره) با عنوان «از شفق تا فلق» و نیز انتشار ماهنامه علمی فرهنگی قرآنی «کوله‌پشتی» در هر ماه را از جمله فعالیت‌های کانون امام حسن (ع) برشمرد.

 

مدیر موفق کانون امام حسن (ع) فعالیت در عرصه ورزش با راه‌اندازی تیم‌های ورزشی برای خواهران و برادران در زمینه‌های فوتبال، والیبال، ورزش‌های رزمی و پینگ پنگ و برگزاری مسابقات مختلف در سطح شهرستان را از دیگر برنامه‌های کانون امام حسن (ع) عنوان کرد.

 

به گفته سعادت فعالیت بچه‌های کانون در عرصه تئاتر، سرود و تواشیح به ویژه در مناسبت های خاص، انعکاس فعالیت‌های اعضای کانون به ویژه حافظان خردسال قرآن در نشریات، راه‌اندازی کلاس‌های نهضت سوادآموزی برای بی‌سوادان و توزیع 1200 سبد آذوقه برای فقرا و ایتام در محله کانون در ماه رمضان را از برنامه‌های کانون امام حسن (ع) نام برد.

 

کانون فرهنگی و هنری امام حسن (ع) در سال 1388 در اتاقی به مساحت 150 متر فعالیت خود را آغاز کرد. به گفته مدیر کانون، کمبود جا و امکانات مانع رشد و پیشرفت نیست، همت، توسل و توکل به خدا و اهل بیت (ع) راه فعالیت و کار مفید را باز و هموار می کند. کتابخانه مسجد با 500 جلد کتاب در اختیار علاقه‌مندان به فرهنگ کتابخوانی است.
پایان پیام/

 

کد خبر 59959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha