به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، دکتر مرندی در دومین روز از همایش سلامت معنوی که در تالار همایش های مرکز غدیر قم برگزار شد گفت: در توانمند سازی معنوی باید روی کودکان کار کنیم و از سنین پایین باید این کار صورت بگیرند و والدین در این عرصه وظیفه دارند.
وی گفت: سلامت معنوی باید با آموزش در عجین باشد و آموزش و پرورش، رسانه ها، خانواده ها و.... باید در این عرصه گام برداشته تا بتوانیم سلامت معنوی را در جامعه نهادینه کنیم.
دکتر مرندی ابراز داشت: باید پیشگیری های اولیه در این عرصه عوامل تضعیف کننده ایمان از بین برود و اگر هم این عوامل وجود دارد به گونه ای باشد که افراد تحت تاثیر آن قرار نگیرند.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی افزود: با دعا و توجه به مسائل معنوی می توانیم به نتایج مطلوب رسیده و اثراتی که به واسطه بیماری بر بیمار به وجود آمده از بین رفته و بیمار با روحیه بیشتری بتواند دوران بیماری را سپری کند.
وی گفت: برخی از بیماری ها به گونه ای است که حتی انسان تمام مسائل را انکار می کند که در این زمینه باید با سلامت معنوی به مقابله با موضوع پرداخت و اجازه نداد این مسائل در وجود انسان بروز کند.
دکتر کلانتر معتمدی عضو فرهنگستان علوم پزشکی نیز در این جلسه گفت: سلامت معنوی که ما در مورد آن در جامعه صحبت می کنیم، سلامت معنوی اسلامی نیست و باید آن چیزی که مد نظر اسلام است را تقویت کنیم.
وی تصریح کرد: اساتید باید الگوی اخلاق معنوی برای دانشجویان و پزشکان نیز الگو سلامت معنوی برای همه به ویژه بیماران باشند.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران گفت: در قرآن و روایات این همه مسائل معنوی داریم و باید از آن استفاده کنیم، این همه مسائل معنوی وجود دارد که باید از آن استفاده کنیم و بهره ببریم.
دکتر کلانتر معتمدی گفت: در زمان هشت سال دفاع مقدس فرد جانبازی که همه اعضای بدنش ترکش خورده بود پیش من می آمد اما به قدری خرسند بود و همواره می گفت خدایا راضی هستم به رضایت تو و این سلامت معنوی بود که باید در جامعه امروزی نیز گسترش یابد.
نظر شما