ه گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال، یاسر علیجانی، مدیر روابط عمومی فرمانداری ماسال صبح امروز(15دی) در جلسه کمیته ارتباطات و اطلاع رسانی ستاد بزرگداشت دهه فجر در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: کمیته ارتباطات و اطلاع رسانی جز یکی از 10 کمیته ستاد دهه فجر و از مهمترین کمیته ها است.
وی با بیان اینکه اگر در زمینه اطلاع رسانی دهه فجر اقدامات به درستی انعکاس داده نشود به اهدافی که به دنبال آن هستیم دست نخواهیم یافت، افزود: یکی از وظایف خبرنگاران انتقاد است که با چشمان تیزبین خود مشکلات را به گوش مسئولان می رسانند.
مدیر روابط عمومی فرمانداری ماسال با بیان اینکه انتقاد نباید به سیاه نمایی انقلاب منجر شود، گفت: اطلاع رسانی دقیق اقدامات دولت به مردم از دیگر وظایف خبرنگاران است.
علیجانی، اطلاع رسانی مناسب خدمات نظام جمهوری اسلامی پس از انقلاب اسلامی و احیای ارزش های انقلاب را از مهمترین اهداف برگزاری برنامه های دهه فجر دانست و تصریح کرد: افزایش آگاهی عموم مردم از پیشرفت ها و حرکت رو به جلوی نظام جمهوری اسلامی می تواند با ترویج حس امید در مردم، زمینه مشارکت و همکاری فعالانه مردم در راستای دستیابی به اهداف دولت و نظام را فراهم کند.
وی با بیان اینکه هرگونه توسعه، پیشرفت و اجرای طرح های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بدون مشارکت و همراهی مردم امکان پذیر نخواهد بود، خاطرنشان کرد: در صورتیکه مردم از اقدامات و خدمات انجام شده توسط دولت های پس از انقلاب اسلامی آگاه نباشند، حس یاس و ناامیدی در کشور حکم فرما می شود.
مدیر روابط عمومی فرمانداری ماسال اظهار داشت: ارتقای سطح امید به آینده در عموم مردم، ایجاد مشارکت و حضور فعالانه عموم مردم در پیشبرد و توسعه اهداف نظام جمهوری اسلامی و احیای روحیه انقلابی در عموم مردم به عنوان چشم اندازهای کمپین است.
علیجانی افزود: اطلاع رسانی در خصوص اقدامات و عملکرد دستگاه های اجرایی بعد از انقلاب اسلامی و اطلاع رسانی در خصوص حوادث تاریخی انقلاب اسلامی و انتقال ارزش ها و حال و هوای آن زمان به ویژه به مخاطبان جوان از اهداف کمپین است.
وی با اشاره به استراتژی های کمپین رسانه ای ستاد بزرگداشت دهه فجر این شهرستان، گفت: اطلاع رسانی محیطی از طریق پوستر،بروشور، پرده، بنر و دیگر اقلام تبلیغی محیطی، اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی شامل خبرگزاری ها و پرتال های خبری و شبکه های اجتماعی، اطلاع رسانی از طریق صدا و سیما، جراید، نشریات، روزنامه ها، اطلاع رسانی از طریق پتانسیل نخبگان و ظرفیت تماس های رو در رو، اطلاع رسانی از طریق سامانه پیامکی و تدوین گزارش های خبری در حوزه های مختلف به عنوان استراتژی های این کمپین است.
مدیر روابط عمومی فرمانداری ماسال تصریح کرد: جامعه هدف تبلیغاتی در این کمپین شامل گروه ها و دسته های مختلف شامل کشاورزان، دامداران و روستائیان، دانش آموزان، دانشجویان، کارمندان دولتی و غیر دولتی، اصناف و بازاریان و ... است که متناسب با هر یک از این جوامع باید از رسانه ای که جامعه هدف از آن بیشتر استفاده می کند بهره گرفت و با ویژگی های هر بخش از مخاطبان نحوه تدوین پیام و بیان آن نیز متفاوت است.
علیجانی خاطرنشان کرد: به تصویر کشیدن حال و هوای دوران انقلاب اسلامی برای مخاطبان با استفاده از نقل قول خاطرات، عکس های قدیمی و...، تشویق جوانان به کارآفرینی از طریق الگو سازی جوانان موفق در حوزه های اقتصادی و کارآفرینی، به تصویر کشیدن اقدامات و عملکرد دستگاه ها با استفاده از خلاقیت رسانه ای و مقایسه آن با قبل از انقلاب از اولویت های پیام رسانه ای است.
نظر شما